DATUM: 2014-10-27 / TID: 13:07:48
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow 3x03 Corto Maltese.

Igår såg jag det senaste av Arrow 3x02 Corto Maltese och jag älskade det, det var ett bra avsnitt! Den blir bara bättre och bättre för var avsnitt, jag hoppas det fortsätter så! Markera för att läsa vad jag tyckte :)
 
Äntligen är Thea tillbaka igen, för jag saknade henne. Äntligen fick man också veta vad som hände med henne och Malcolm efter förra säsongens slut. De har tydligen varit i Corlo Maltese hela tiden. Jag älskade alla flashbacks, det var spännande att se vad som hände och hur Thea kom dit hon är nu idag. Vem har kunnat tro att Malcolm skulle vara så sjukt extrem mot henne under träningen!? Han var väldigt hård och hemsk mot henne, äsch. Men på vis och sätt gillar jag ändå deras nya relation. Ska också bli riktigt intressant att se den utvecklas mer under säsongen nu när Malcolm är en series regular. Och oj, Thea har visst upplevt mycket under fem månader. Hon brydde sig inte ens om att en gammal man råkade av misstag hälla het kaffe över hennes hand. Var det jag så skulle jag skrika högt av smärta, haha. Hon är så mycket tuffare och annorlunda nu. Blir intressant att se vad serien har att bjuda på om henne under denna säsongen!
 
Och Laurel då. När det gäller den karaktären så går det upp och ner. Ibland gillar jag henne, ibland avskyr jag henne. Det varierar från avsnitt till avsnitt. Just nu tyckte jag bara att hon var så sjukt irriterande. Att ge sig på killen som misshandlade sin flickvän? Så jäkla dumt gjort! Se nu hur det gick, Laurel. Tänkte hon inte alls på hur Lance skulle känna sig om Laurel råkade dö och han fick reda på att Sarah också är död? Han skulle gå under för att ha förlorat båda döttrar. Inte okej! Och i slutet? Men herregud! Jag är på Olivers sida i det här. Sarah skulle inte tillåta Laurel att göra detta. Men nu gick hon ju till killen i slutet som ska lära henne att slåss. Icke bra. Oliver kommer att bli så arg när han får veta. Och apropå killen. Kan den här killen kanske bli hennes nya kärleksintresse? Det hoppas jag nästan på, han är ju rätt snygg, så varför inte? :)
 
Och Ray och Felicity då. I förra avsnittet skrev jag ju att jag hoppas på dem ihop så att Oliver skulle kunna bli svartsjuk och då inse att han vill ha henne. Nu tar jag det nog tillbaka, för nu visade det sig att Ray är skum (Felicity förtjänar ju inte en sån kille)! Jag har egentligen misstänkt det lite, men jag ville bara inte inse det. Varför? För jag hoppades på att för en gångs skull så skulle inte en nykomling visa sig vara en skurk senare. Nykomlingar blir ju alltid skurkar i slutändan, suck. Men ja, nu blev det som det blev. Ska bli spännande att se vad för fuffens Ray har på gång med tanke på hur han såg ut när Felicity gick iväg. Han såg skum ut!
 
Det slutade spännande med att Nessa (var det så hon hette?) kom och frågade var Sara var. Oops, det kommer ju inte att sluta bra med tanke på att hon älskar, eller ja älskade, Sara! Spännande!
Postat av: Emelie Karlsson

Älskade den nya karaktären Ted Grant aka Wildcat! Först underbara Brandon Routh som The Atom och nu detta, Arrow är helt fantastiskt!

Svar: Vem är Ted Grant aka Wildcat? Måste ha missat honom :O xD Brandon Routh känner jag bara till i rollen som Daniel Shaw i "Chuck" ;)
Micaela Sundberg

2014-10-27 @ 13:45:48
URL: http://fiktivaem.blogg.se/
Postat av: Emelie Karlsson

Det är han som var ny i det senaste avsnittet!! Han som ville lära Laurel att slåss!! Och ja känner också igen honom från Chuck haha, Chuck är min favorit serie!

Svar: Ja just det! Nu vet jag vem du menade. Jag var osäker för jag tror inte att jag uppfattade hans namn. Ja, detsamma! Jag hade maraton i somras tror jag och jag föll för serien direkt! Men jag hatar hur säsong 5 slutade :( skulle det sluta så? Eller slutade den så för att den blev nedlagd?
Micaela Sundberg

2014-10-27 @ 19:09:48
URL: http://fiktivaem.blogg.se/
Postat av: Emelie Karlsson

Jag tror faktiskt det skulle sluta som det gjorde, Chuck skulle egentligen inte ens fått en säsong 5, på grund av värdelösa tittarsiffror, så jag antar att det faktiskt skulle sluta så eftersom att dom egentligen redan visste att säsong 5 skulle bli den absolut sista då den väl blev av.

Svar: Jaha, är det så? Okej, då vet jag. Hade för mig att den bara slutade hastigt. Men om de redan visste att säsong 5 skulle bli den sista, så får jag väl acceptera slutet. Jag föreställer mig ändå att Sarah slutligen får alla sina minnen tillbaka och att hon och Chuck sedan lever lyckliga i alla sina dar ;)
Micaela Sundberg

2014-10-27 @ 20:48:10
URL: http://fiktivaem.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: