DATUM: 2014-03-10 / TID: 17:26:54
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf, The Originals, Övriga tvserier

Veckans tvserier (v 10).

Sjukt bra avsnitt! Äntligen fick man veta lite bakgrund bakom historien om nogitsunen. Hur han dog, varför han dog, vart han begravades (där som Stiles och Malia hittade honom i källaren på mentalsjukhuset) och att mentalsjukhuset heter Echo House är på grund av honom. Stiles "cellkompis" från förra avsnittet berättade ju för Stiles om ekot som alltid kommer fram på mentalsjukhuset på måndagar (eller var det fredagar?) och att det var därför det heter Echo House. Nu vet man ju varför, haha. Ekot kommer från Rhys skrik när han dog på sjukhuset, alltså han som är nogitsunen - Kiras mammas gamla kärlek. Samma nogitsune som nu har tagit över Stiles. Om jag har förstått det hela rätt, ja. Annars upplys mig gärna, om jag har fel. Och på tal om Kiras mamma, snacka om hur chockad jag blev när det visade sig att hon är 900 år gammal (och det var även hon och Rhys tillsammans på fotot som Stiles och Malia hittade i förra avsnittet)! Jag liksom bara VAAAD!? Riktigt intressant. Fast jag tycker att historien om nogitsunen har tagit lite för stor plats i avsnittet, jag hade gärna velat se mer av gänget också! Men annars var alla flashbacks om nogitsunen och om Kiras mamma riktigt intressanta! Och var det bara jag som tog till mig av scenen när Allison bröt ihop inför Stiles pappa? Det var riktigt känslosamt och jag fällde tårar. Stackars henne. Jag kan inte ens föreställa mig hur hon måste känna sig nu inför allt det dåliga som har hänt och som nu fortfarande händer. Och jag hatar verkligen, verkligen att alla fortfarande pratar om olika sätt att rädda eller döda Stiles. Det står jag inte ut med! Så lägg av med snacket om att döda honom. För jag vill inte att han ska dö! Jag är så rädd och jag är också rädd att Isaac ska dö. Det är bara tre avsnitt kvar och det gör mig verkligen nervös!
 
Vilket jävla bra avsnitt! Kul att Mikael är tillbaka! Bara i flashbacks ja, men ändå. Det var kul att se honom för en gångs skull. Äntligen fick man också se hur det egentligen låg till när syskonen Mikaelson tvingades lämna New Orleans och varför de trodde att Marcel var döda. Och nu förstår man ju också bättre på grund av dessa flashbacks med Mikael om varför Klaus känner sig så sviken efter att han fick reda på att det var Marcel och Rebekah som kallade på Mikael. Jag älskar Klaus verkligen, men jag önskar ändå att han slutar vilja döda hans syster. Även om jag tycker att det Rebekah gjorde var verkligen inte okej, så vill jag ändå inte att Klaus ska döda henne. Det är bara inte rätt. Och Cami har också rätt; Klaus kommer garanterat att ångra sig när han väl har dödat Rebekah. Jag själv är till och med säker på det också. För hur mycket han än hatar henne just nu för sveket, så älskar han henne. Hon är ju trots allt hans syster. Och på tal om Cami, jag gillade alla scener med henne och Klaus. Jag gillade att han berättade historien för henne; om hur han förlorade New Orleans, om Mikael och så. Jag älskar deras vänskap och Cami har så bra flytande på honom. Julie Plec, snälla försök inte att göra det till nåt mer än bara vänskap. För hon är verkligen ingen Caroline, okej? Och å andra sidan, så önskar jag också att Elijah slutar försvara Rebekah hela tiden. Jag vill att han ska vara arg på henne också. Hon kallade ju på Mikael och det påverkade också Elijahs liv. Grr, ibland förstår jag mig inte på den mannen alltså! Och på tal om honom; ääääääääääntligen är Celeste död nu! Tack tack, Elijah! För jag stod inte ut med henne. Hon var så otroligt irriterande! Hur underhållande är inte det att en av hennes sista minnen var när Elijah kysste Hayley på pannan? ;) och på tal om de två; Sluta dra ut på det och BARA KYSS VARANDRA!!!!!! Och så sist men inte minst... äntligen är Davina tillbaka! Vad jag har saknat tjejen! Och hur spännande var inte slutet med alla tre Mikaelsons tillsammans på kyrkogården!? Nu är det ett litet krig mellan de tre på gång.
 
Till att börja med; YAY att Mary valde Francis! Medan alla hade en känsla av att Mary skulle välja Bash ändå, så hade jag en känsla av att hon skulle välja rätt till slut. Och det gjorde hon ju också! Hon valde Francis! Jag blev fullkomligt överlycklig men samtidigt var jag inte förvånad heller! Hon älskar ju Francis mer och så skulle hon ju bara gifta sig med Bash för att rädda Francis liv. Nu behövde hon det inte längre på grund av att Nostradamus vision förändrades när Clarissa dog och så då gjorde hon det rätta och gifte sig med mannen som hon egentligen älskar mer och djupt. Tack och lov för det. För hon hör ihop med Francis, punkt slut. Och så har hon också tusen gånger mer kemi med honom än vad hon har med Bash. När det gäller de två vars kemi, så är det bara hemskt stelt mellan de två. Jag ser antingen bara syskon-kemi eller vänskap-kemi. Ledsen, Mash-fans, men det rår jag inte för. På tal om Nostradamus vision; tyvärr kom det tillbaka precis innan bröllopet där det visar sig att Francis kommer att dö av öroninflammation efter ett års äktenskap. Så Clarissa lever tydligen, kom han på. Och det gör hon nu också efter att han fick det bekräftat för sig när han inte hittade kroppen i skogen. Tusan också! Men tack och lov att han inte hann varna Mary eller drottningen innan. För ärligt talat? Jag tror INTE att Francis kommer att dö oavsett även om han dog två år efter bröllopet i den riktiga historien. Men nu snackar vi ju om en tvserie där allt möjligt kan hända och ändras. Så jag tvivlar därför på att de kommer att döda honom. Det hoppas jag verkligen inte att de gör. Men å andra sidan om de ändå kommer att döda honom precis som i den riktiga historien, så gör det ändå inget om man ser det ur Francis perspektiv. För hur mycket Mary än vill skydda Francis från döden, så kan hon det inte. För Francis bryr sig ju inte, han tror inte ett skit på Nostradamus visioner. Och sist men inte minst; hur lycklig jag än är att Mary valde Francis, så krossades mitt hjärta för Bash. Jag tyckte så jävla synd om honom. Att Henry tvingade honom att se på när Francis och Mary fullkom äktenskapet i sänghalmen...! Det var SÅ GRYMT! Så så så grymt att jag faktiskt fällde ett par tårar under scenen. Stackars Bash! Och slutet; jag vägrar tro att Francis betalade dem att döda Bash! Det hoppas jag verkligen att han inte gjorde! :/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: