DATUM: 2014-03-05 / TID: 21:24:58
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x14 Long Way Back From Hell.

I förra veckan såg jag The Originals 1x14 Long Way Back From Hell som var riktigt bra! Så himla mycket hände och det är säsongens bästa avsnitt hittills! Det var verkligen riktigt spännande! Så glad att serien är tillbaka igen och ledsen att jag var sen med sammanfattningen, men bättre sent än aldrig. Markera texten för att läsa vad jag tyckte ;)
 
För det första måste jag säga igen att jag är så otroligt glad att serien äntligen är tillbaka igen efter uppehållet! Och för det andra, jag har många blandade känslor om detta avsnittet!
 
Är det så här det ska vara i familjen Mikaelson nu? Elijah och Rebekah VS Klaus. Äsch vad det är jobbigt att de ska vara osams nu igen precis som i början av säsongen, det gör ont i mitt hjärta att se dom så här och nej jag tänker absolut inte välja sida den här gången. No way. Varför?
För det första så förstår jag varför Klaus blev så arg och sårad när han fick reda på vad Rebekah och Marcel hade gjort. Med all rätt. Att kalla på Mikael var ju så otroligt dumt gjort av dem båda! Men å andra sidan ville en liten del av mig också ändå att de skulle straffas för det de gjorde mot Klaus. Jag kan också förstå varför de gjorde det de gjorde. De ville ju kunna vara tillsammans och det skulle de aldrig kunna vara med Klaus i vägen. Men oavsett hur mycket gärna de än ville vara tillsammans, så borde de ändå inte ha kallat på Mikael. Oavsett hur mycket Klaus än var i vägen. Som sagt, det var så otroligt dumt gjort av dem! Visst, Klaus hade gjort lika hemska saker som sårade Rebekah också och så. Men hon borde ändå inte ha kallat på Mikael överhuvudtaget. Därför ville en del av mig att hon (och Marcel) skulle straffas ändå.
Och slutet! Jag blev så jävla överraskad när Elijah högg Klaus! Jag trodde aldrig att han faktiskt skulle göra det. Blev så chockad. Men samtidigt förstår jag också varför han gjorde det. För att skydda Rebekah då Klaus faktiskt tänkte döda henne eller vad han än tänkte göra. Men en sak stör mig så jävla enormt! Varför kan Elijah aldrig vara på Klaus sida också? Han väljer alltid Rebekah, det är alltid hon som är den oskyldiga i hans ögon. Han tror alltid att Klaus är den skyldiga varje gång det händer nåt sånt. Så tröttsamt. Jag tycker verkligen synd om Klaus nu. Men jag tycker synd om Rebekah också och om Elijah och Marcel. Som sagt, det går inte att välja sida.
 
Elijah och Hayley; de driver mig till galenskap snart! De är lite som Klaroline, särskilt när de gäller den "dra ut på det"-biten. De har ju galet fantastisk kemi! Så kan de inte bara få ihop det och bli ihop redan nu? Det är dags att sluta dra ut på Haylijah nu tack, manusförfattarna. Och scenen med tatueringarna, den är ju mycket lik den med Jeremy och Bonnie när de var på ön i TVD! Den var det första jag tänkte på när scenen med tatueringarna kom. Haha!
Men glöm tatueringarna nu och fokusera på en ännu bättre sak; vi fick äntligen se Elijah överkropp! Min reaktion var exakt lik Hayleys reaktion, så jag kan inte direkt klandra henne för det ;) hur länge hade vi väntat på det egentligen? För så vitt jag minns, så hade vi aldrig fått se Elijah överkropp nån gång. Så att vi nu fick det var ett stort plus i avsnittet. Men det var inte bara han som hade överkropp. Klaus också. Så TVÅ stora plus! ;)
 
Och på tal om Klaus... hur lyckas Joseph Morgan alltid få så bra kemi med alla!? Stefan, Damon, Caroline, Tyler, Bonnie, Elijah, Rebekah, Cami, Marcel, Elena, Katherine och många mer och nu den senaste som han har så bra kemi med är Genevieve! Jag är imponerad. Och på tal om Genevieve... överraskande nog så gillar jag henne faktiskt oavsett hur elak häxa hon än är. Jag hoppas få se mer av henne snart. Och kanske Klaus och Genevieve tillsammans också om det ska hända nåt på den fronten med tanke på att de har ju så bra kemi och med tanke på att Gen hade haft en crush på honom 1919. Det kan man inte förneka direkt. För kan jag inte få Klaroline, då kan jag lika gärna se Klaus med nån annan tills vidare. Alltså tills Caroline är redo att gå vidare till Klaus när hon har gjort sitt i Mystic Falls. Jag har ju ändå deras sista underbara scen i 5x11 att leva på tills vidare! Så därför skulle jag vara okej med att se dem med några andra. Bara tills det kan bli Klaroline ja, för jag kommer aldrig att ge upp hoppet om dem! ;)
 
Vad spännande nästa avsnitt ska bli! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: