DATUM: 2014-03-02 / TID: 15:38:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Reign 1x12 Royal Blood.

Jag såg precis det senaste avsnittet av Reign 1x12 Royal Blood som för övrigt var riktigt bra! De två avsnitten före 1x12 har varit ett rent sömnpiller när det bara varit fokus på Bash och Mary och ingen Francis. Men detta avsnittet var han äntligen tillbaka igen och då plötsligt blev serien bra igen. Jag har bestämt mig att jag ska skriva mina tankar om resten av säsongen, därför börjar jag nu. Markera för att läsa vad jag tyckte :)
 
Till att börja med gillar jag inte alls den riktningen som serien har tagit! Mary och Bash? Nej, nej, nej... Bara nej! Sa jag nej? Förlåt mig, men jag ser verkligen ingen kemi mellan de två! När de kyssas, ewww... De är som bror och syster! Alltså de har mer syskon-kemi. Förlåt mig, Mash-fans, men jag ser det bara inte nånstans! De är väldigt stela, tycker jag. De är inte alls lika passionerade som Francis och Mary. Så hela grejen med att skynda fram med bröllopet gillar jag därför INTE! Jag hatar det med mycket passion!
 
Och sen blev jag så otroligt glad att Francis äntligen är tillbaka igen efter två avsnitt! Har saknat min favoritprins! Som jag sa, de två avsnitten före 1x12 har seriöst varit ren sömnpiller utan honom och när det bara varit fokus på Bash och Mary! Men nu är serien bra igen som den första halvan nu när han är tillbaka igen. Ingen Francis, då ingen Reign! Så är det bara! Jag vet inte hur det kom sig, men när Francis var borta i 1x10 och 1x11 hade jag plötsligt bara lust att sova mig igenom hela båda avsnitten vilket jag också i princip halvt gjorde! För det var bara Bash och Mary, Bash och Mary, Bash och Mary och ingen Francis... de två är också sömnpiller såsom serien är när Francis inte är med. Hur det är möjligt vet jag inte. För när en favoritkaraktär är borta bara i ett par avsnitt (tex Peyton som var borta i ett par avsnitt i säsong 2 men ändå var OTH fortfarande bra utan henne) eller när det är ett par som jag inte gillar som bara håller i några avsnitt (George/Izzie i Greys Anatomy är ett exempel) så brukar det fungera ändå att se. Men inte den här serien tyvärr.... den blev plötsligt bara inte densamma utan Francis när han var borta. När han är med, så brukar det hända saker. Och Francis och Frary gör också bara hela serien, helt enkelt!
 
Francis och Lola? Nej, nej, nej, nej, nej, bara nej! Hur kunde de göra så?! Det var bara så helt jävla spontant! Rättare sagt så förstår jag varför Francis gjorde det, han är ju inte precis ihop med Mary nu och då har han därför rätt att göra vad han vill och med vem han vill. Men Lola!? L-O-L-A av alla andra tjejer? Marys lojala vän? Vad fan höll hon på med? Hur kunde hon göra så här mot Mary? När hon vet att Mary älskar Francis väldigt djupt och att anledningen till att hon gifter sig med Bash är för att skydda Francis från döden? Nej, nej, bara nej. Mary kommer bli förbannad på Lola, med all rätt! Lycka till, Lola, säger jag bara! Jag skäms över dig nu.
 
Jag trodde för ett ögonblick att Catherine verkligen tog livet av sig! Men ganska snabbt när Nostradomus kom in, förstod jag meddetsamma att han hade lagt nåt i bibeln som han gav henne tidigare i avsnittet så att hon skulle kunna spela död. Väldigt smart drag där!
 
Jag vägrar tro att Clarissa är död. Hur hårt slog Mary henne med stenen egentligen? Det var ju bara lite blod. Så därför vägrar jag tro att hon är död på nåt sätt. Hoppas att hon återuppstår även om jag egentligen inte gillar henne så himla mycket. Men hon gör ju serien spännande på nåt sätt. Så därför hoppas jag att hon överlever på nåt sätt! :)
 
Och på tal om Clarissa... eftersom jag inte har skrivit nån sammanfattning om tidigare avsnitt, så får jag passa på att göra det nu. Som jag har förstått det, så är Clarissa Catherines förstfödda. Och vet ni vad jag kom på i förra avsnitt? Nostradomus hade ju syner på att om Mary gifte sig med Francis så skulle Catherines förstfödda vara i fara och dö. De sa hela tiden att det var Francis. Som jag ser det, så kan Nostradomus syn egentligen ha handlat om Clarissa och inte Francis. Clarissa är ju Catherines förstfödda, inte Francis och synen handlar ju om den förstfödda. Men Clarissa äcklade Catherine så mycket så att hon förnekade hennes existens och därför sa hon hela tiden att Francis var hennes förstfödda. Fast egentligen inte. Så vet ni vad det betyder? Jo, Mary har skyddat Francis från döden i onödan hela tiden. Mary kan faktiskt gifta sig med Francis! Herregud, hoppas att de kommer på det innan bröllopet. Innan det är försent. Därför tror jag starkt på att det på nåt sätt kommer ändå att sluta med att Mary gifter sig med Francis och inte Bash i nästa avsnitt! Jag hoppas på det iallafall! Jag håller tummarna!!!
 
Det ska bli så spännande att få se nästa avsnitt då det är dags för det stora bröllopet! Jag är excited!
Postat av: Fanny Staaf

Åh, bästa serien!

Svar: Ja, den är verkligen riktigt bra! Jag är så glad att jag slutligen gav den en chans när det har hunnit gå åtta avsnitt innan den åkte på juluppehållet ;)
Micaela Sundberg

2014-03-02 @ 18:17:42
URL: http://fannystaaf.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: