DATUM: 2014-06-14 / TID: 13:17:00
KATEGORI: Allmänt, Serienyheter, Övriga tvserier

Nytt maratonprojekt; Gilmore Girls.

Som ni tidigare vet så har jag Prison Break maraton sen några veckor sedan. Men för några dagar sedan fick jag värsta Gilmore Girls nostalgi! Verkligen massor! Det var allt jag kunde tänka på, så jag kunde därför bara inte låta bli att börja ha Gilmore Girls maraton också - för andra gången. Nu har jag hunnit till säsong 2 och tagit paus med Prison Break (jag har ju ändå sett den serien för många gånger, så vad gör en paus för nåt?). Och gissa vad? Nu när jag kollar på GG för andra gången, så tycker jag annorlunda om några saker nu. Det är ju intressant hur jag har ändrat vissa åsikter nu när jag ser serien för andra gången. Det ska jag skriva om när jag är klar med serien ;)
 
PS. Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera, ser jag! Det är inte för att jag har tappat intresse att blogga. Verkligen inte. Jag hade bara haft lite mycket att göra förut, jag har åkt fram och tillbaka några gånger till Ida i Vetlanda under några veckor nu, ska dit igen nästa vecka för en midsommar helg och självklart lite längre. Så varför sitta vid datorn? ;) och så har jag också spelat The Sims 3, haha! Fick värsta nostalgi över spelet också. Uppdateringen ska bli bättre snart och då ska det komma en ny design också :)
Postat av: Emmelie

Vrf byter du design hela tiden?

Svar: För att jag är aldrig nöjd x) men nästa design kommer jag att behålla länge har jag på känn. Den är nästan precis som jag vill ha det :)
Micaela Sundberg

2014-06-15 @ 09:48:31

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: