DATUM: 2014-07-22 / TID: 16:27:03
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 2x03 Force Majeure.

Ledsen för ett försenat inlägg, men bättre sent än aldrig! ;) jäklar, vilket bra avsnitt det var alltså! Jag vet att jag alltid säger likadant, men det är ju sant. Serien blir bara bättre och bättre. Markera texten för att läsa mina tankar!
 
Rebecca hatar jag bara mer och mer! Snacka om vilken jäkla galen min hon gav Julia! Hon såg rent sagt vansinnig ut! Jag börjar också redan bli sååå trött på hennes dumma vetenskap. "I stopped it. Not the dome. Me." Haha visst! Sluta tro att du är Gud för det är du tamejfan inte! Och hur i helvete kunde du få idén om att minska befolkningen? Vem fan tror du att du är? Bestämma vem som ska dö och vem som ska leva? Åh verkligen!? Det är ju helt jäkla vansinnigt att ens göra så! Vilken självisk bitch! Snälla, bara döda henne! Jag står inte ut med henne nu!
 
Jag gillar INTE den dåliga spänningen mellan Barbie och Julia. Åh, mina bebisar! Snälla sluta bråka, jag står inte ut med att se det! Ni är ju så meant to be! Ni ska inte bråka, ni ska bara vara lyckliga tillsammans och ni ska ju vara ett team - inte ett "Barbie VS Julia". Hör ni det? Men å andra sidan står jag faktiskt på Julias sida här. Barbie, jag älskar dig, verkligen det gör jag. Men hon har rätt. Man kan inte bestämma vem som ska dö och vem som ska leva. Det är ju vansinnigt! Jag kan verkligen inte fatta att Barbie faktiskt överväger det här alternativet. För guds skull, det är ju Big Jim och Rebecca man har att göra med! Kom igen, du kan väl inte på allvar överväga det här? Jag trodde du var bättre än så. Åh vad jag dog när Julia sa "Don't follow me!" Jag antar att Barbie får sova på soffan igen eller i värsta fallet inte får komma hem?
 
Nu vet vi 100% säkert att Juniors mamma Pauline lever! Men varför fejkade hon hennes död? Och varför sa hon åt Junior att prata med Lyle? Vad vet Lyle? Och vad fan tänkte hon säga efter "And if my...."!!!!??? Vem tänkte hon nämna? Och vad tittade hon på just när videon avbröts!? Så många frågor!
 
Och nu vet vi även att den mystiska tjejen heter Melanie Cross. Hon bara visste kombinationen till skåpet med Angies handavtryck på och det ledde till att Joe hittade en årsbok från 1988 där de hittade ett fotografi på Melanie! Jag bara VAAAAD? Från 1988!? Hur är det möjligt att Melanie inte har åldrats? Och varför kom hon först just nu och inte tidigare? Vad hände 1988? Och vart känner hon igen Barbie ifrån? Hur har de en koppling till varandra? Och vad fan var det i skåpet som Angie hittade innan hon mördades? För nu är det ju borta när Melanie låste upp skåpet! Jag tror att Angies mördare tog det. Så frustrerande!
 
Och Sam! I FUCKING KNEW IT! Jag visste redan från början att han inte var den han utgav sig för att vara! Vad menade han med "But that doesn't mean I'm gonna let you die. [..] At least, not yet"? Kommer han att döda Big Jim? Eller vet han på nåt sätt att Jim ska dö? Och vad pratade han om när han pratade med Lyle där han sa "You made a promise 25 years ago to make sure that what we buried stayed buried." Han såg så hotfull ut och det gjorde mig faktiskt lite rädd, haha. Min gissning är att de dödade Melanie. Det måste det vara. Barbie hittade ju ett fotografi på Sam, Lyle och Pauline från 1988 och nu hittade Joe årsboken från 1988 där det finns ett fotografi på Melanie. Jag är helt säker på det. Men vad som än verkligen hände, så finns det en koppling utan tvekan! En mycket intressant storyline som jag ser fram emot att veta mer av!
 
Jag ser fram emot att se nästa avsnitt som jag ska se ikväll! För det är i avsnittet som vi ska få svar om Melanies förflutna! Äntligen lite svar! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: