DATUM: 2014-01-14 / TID: 17:43:44
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

Revolution 2x10 Three Amigos.

Äntligen är Revolution tillbaka i torsdags efter två månaders uppehåll! Jag såg just det senaste avsnittet 3x10 Three Amigos nyss och det var ett rätt bra avsnitt! Markera texten för att läsa mina tankar.
 
Det som familjen Neville håller på med börjar bli intressant nu. Tom är verkligen riktigt duktig på att göra planer! Hemsk, men duktig och grym. Han lyckas alltid att få allt han vill, det beundrar jag honom för även om jag inte är ett jättestort fan av honom egentligen. Jag gillar honom ja, men bara inte tillräckligt mycket för att han ska vara en av favoriterna som Miles, Charlie, Jason och Monroe är. Och förresten på tal om Jason, jag är så glad att han verkar vara sig själv igen! Inte som den kalla och hjärntvättade mördaren som vi fick möta för bara några avsnitt sedan. Tack och lov för jag älskar den ödmjuka Jason och inte tvärtom. Fast jag önskar att det hade varit Charlie som fick honom att bli sig själv igen och inte Tom, haha. Men hur som helst... på tal om Jarlie; jag vet att jag tjatar mycket om dem, men jag bara måste säga det här igen. Jag saknar dem tillsammans så jävla mycket så att jag funderar på att se om säsong 1 efter Lost först innan jag ger mig på att ha maraton av nästa serie. De som var ju så jävla fina ihop och det är de fortfarande även om de är väldigt långt ifrån varandra nu! Och jag har börjat gilla tanken på Monroe och Charlie tillsammans nu - men bara så länge tills Jason och Charlie återses och då ska det vara de två, punkt slut! ;)
 
Äntligen fick vi träffa Monroes son Connor! Jag hade väntat på detta ögonblick sen Monroe fick reda på att han hade en son i säsong 1. Det var så spännande när de äntligen väl träffades. Jag skrattade mycket när Monroe bara fortsatte att förolämpa Connor utan att han visste att det var just hans egen son som han förolämpade medan Miles bara sa "Bass" några gånger för att sedan säga "Det är han". Jag skrattade också när Miles sa "Han, typ, låter som du". Han har ju så jävla rätt. Mitt första intryck av Connor var att han är rätt lik Monroe och det gillar jag verkligen! Sådan far, sådan son! Men tyvärr gick mötet inte som Monroe hoppades på heller. Fast vem skulle bli förvånad över det egentligen? Jag ser fram emot att se deras relation byggas upp, det kommer bli så spännande! Jag är ju rätt så svag för familj- och släktrelationer. Och sist men inte minst; Connor är ju snygg som sin pappa! ;)
 
Vad spännande det slutade! Aaron hittade Spring City till slut! Undrar vad det är med den staden som är så speciell? Spännande! Och Grace! Jag blev jätteglad att se henne, för henne gillar jag också. Hon är intressant! Och patrioterna, vad fan håller de på med!? Vad fan injicerar de in i apelsinerna och vad kommer dessa att göra med dom som äter dem!? :O
 
Jag längtar som fan tills nästa avsnitt! Jag ser fram emot 2B denna våren! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: