DATUM: 2014-02-03 / TID: 16:22:12
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

Revolution 2x12 Captain Trips.

Jag såg precis det senaste av Revolution 2x12 Captain Trips och jag gillade det massor! Vilket bra avsnitt! Även om den första halva av säsongen faktiskt var jättebra så är den här andra halva ändå mycket bättre. För jag börjar få lite vibbar från säsong 1 nu vilket är jättebra ju! Markera texten för att läsa vad jag tyckte! ;)
 
Äsch vad jag hatar patrioterna! Jag visste redan i 2x10 att det var nåt skumt på gång när de började injicera in nåt i apelsinerna. Och mina misstankar har bekräftats nu i detta avsnittet. Patrioter är tydligen anledningen till att det finns sjuka människor nu, de har gjort dem sjuka med flit. Det måste vara apelsinerna. Äsch och fy för dem att göra så här grymt med flit! Det som var en chock snarare var när Rachel upptäckte nåt - att sjuka människor bara består av såna med problem. Alkoholister, epikliker osv. Fyfan! Att försöka få en fläckfri stad och utplåna dessa människor? Det är bara så grymt! Och nu blev Rachels pappa sjuk också! Frågan är varför då? Är det för att han vet saker som han inte ska veta om? Det är min enda tanke nu. Hoppas han klarar sig bara! Vore inte rättvist mot Rachel och Charlie att förlora flera!
 
Jag älskade alla scener med Miles, Monroe och Connor. Jag är så glad att han samarbetar med dom nu. Jag gillar det! Och haha jag skrattade när Connor höll på och svor för att Miles och Monroe försökte få honom att göra saker som han inte ville göra. Men till slut gav han med sig då ;)
 
Det slutade så spännande. Det slutade med att många liv hänger löst nu. Tom och Julia är tillfångna av Julias man som nu vet att Jason är deras son (Toms och Julias, alltså). Inte bra alls. Och så de två andra männen kom in med vapen till Connor och mannen. Tyvärr vet jag redan att det kommer att sluta bra för Connor, Jason och Tom på grund av tumblr. Men de andra som Rachels pappa eller Toms fru Julia vet jag inte nåt om. Jag hoppas verkligen att Rachels pappa klarar sig. Men Julia därefter? Jag bryr mig inte om hon dör eller inte.
 
Inte mycket Aaron i detta avsnittet, så jag har inget att kommentera på.

Jag ser fram emot att se nästa avsnitt! :)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: