DATUM: 2014-08-22 / TID: 20:39:24
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Las Vegas; säsong 3 sammanfattning.

Jag blev klar med säsong 3 idag! Och jag hade tydligen fel, jag hade faktiskt sett säsong 3. Jag som var så säker på att jag bara såg de två första säsongerna. Snacka om hur fel jag hade. Men i vilket fall som helst, så spelar det ingen roll. För jag minns ändå typ knappt nåt i serien, det var väldigt längesen sist. Under varje avsnitt som jag tittade på, dök det alltid upp nåt som jag kände igen, jag typ bara "Ja det minns jag!" och försökte lista ut vad som skulle hända härnäst och jag hade ofta rätt och ibland inte, hehe ;)
 
Handling:
One of television's hottest drama series', Las Vegas is back will all 23 episodes of the thrilling third season, and the stakes are higher than ever!
 
Favoritavsnitt:
3x01 Viva Las Vegas, 3x04 Whatever Happened to Seymour Magoon?, 3x07 Everything Old is You Again (något annorlunda avsnitt), 3x10 For Sail by Owner, 3x13 The Bitch is Back, 3x15 Urban Legend, 3x16 Coyote Ugly, 3x19 Cash Springs Eternal, 3x20 All Quiet on the Montecito Front, 3x22 Fidelity, Security, Delivery och säsongsfinalen 3x23 Father of the Bride.
 
Favoritkaraktär:
Alla! Big Ed, Danny, Mary, Delinda, Mike, Sam osv. Omöjligt att välja ;)
 
Värsta karaktär:
Monica! Det var tydligen hon som köpte Montecito, inte Sams man Casey som jag först trodde. Men hur som helst... hon var en riktigt jobbig bitch, jag stod inte ut med henne. Hon kunde inte ens sköta Montecito. Snacka om vilket fiasko! Ibland ville jag bara skrika! Hon var så irriterande! Skönt att hon är borta nu.
 
Favoritship:
Danny och Mary är helt över nu. Men jag fick upp ögonen för ett annat ship; nämligen Danny och Delinda! Om jag ska vara helt ärlig, så tycker jag faktiskt om de två bättre! Jag bara älskar den dynamiken som de har tillsammans. Visst, det kan verka som de bara har sex, men så är det inte. De har djupa känslor också, vilket jag älskar. Det märks verkligen särskilt i de två sista avsnitten, jag fick major shipping känslor över de två! Så glad att Delinda valde Danny över Derek! Jag ser fram emot att se de två tillsammans i säsong 4! ;)
 
Bäst i säsongen:
Att det blev nåt igen mellan Danny och Delinda. Även om jag verkligen shippade Danny/Mary i de två första säsongerna, så hade jag också shippat Danny/Delinda lite sen piloten när de hittades i sängen tillsammans av Big Ed. Jag kunde alltid föreställa mig de två ihop i framtiden och nu hände det. Härligt! Och sen så älskar jag bara den dynamiken som Big Ed och Danny har tillsammans, som märktes mer och mer i denna säsongen! De är som far och son för varandra. Det älskar jag. Och att Delinda valde Danny. Och massor mer!
 
Värst i säsongen:
Hahaha, snacka om hur chockad jag blev när Monica bara flög iväg bakåt i luften och ramlade rakt igenom en skoaffär som hade rea och dog. Snacka om tragiskt! Nu menar jag inte att det är kul att dö så där, men Monica av alla och just den döden? Lite kul var det väl. Och att Nessa inte är med längre. Men jag vande mig snabbt vid hennes frånvaro efter bara ett par avsnitt, men det kändes ändå lite konstigt utan henne. Och att det slutade med en spännande clffhanger! Big Ed blev skjuten och så svartade tvn bara. Men tack och lov har jag alla säsonger till hands, så jag behöver inte vänta särskilt länge med att se nästa säsong ;)
 
Övriga kommentarer:
Säsong 3 var guld! Jag ser fram emot med all spänning att se nästa säsong särskilt nu när Danny och Delinda är tillsammans och självklart mycket därmer! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: