DATUM: 2014-04-15 / TID: 13:06:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x16 It's Not Easy Being Green.

I förra veckan såg jag Once Upon a Time 3x16 It's Not Easy Being Green som var så jäkla bra! Det var riktigt spännande! Jag har redan skrivit denna sammanfattningen i helgen, men jag glömde publicera då jag ville skriva om ett par saker till (de två sista stycken som jag just skrev). Men här är den nu! Markera texten för att läsa mina tankar ;)
 
När det väl kommer en ny skurk så brukar man hata dem först. Men så fort man får tillbakablickar om hur de blev sån, då brukar man ofta få empati för dem och sedan växa till att tycka om eller älska dem. Förstår ni vad jag menar? Tyvärr blev det inte så denna gången för Zelena. Jag hatar henne så mycket! Med mycket passion! Vsst, jag tyckte först synd om henne i början, men det gick snabbt nerför när allt hon bara visade var avundsjuka. Hon var SÅ JÄVLA känslig, herregud! Jag bara satt där och gapade av hur så lätt avundsjuk hon blev. Hon gick på för hårt. Det gjorde det bara svårt att känna empati för henne. Inte konstigt att hon slutligen blev grön. Jag gissade det redan innan, det finns ju ett utryck som säger "man blir/är grön av avundsjuk". Så jag blev inte direkt överraskad. Haha, jäklar vad ful hon såg ut i ansiktet i slutet när hon var så avundsjuk att hon slutligen blev grön. Sättet hon gjorde med sina ögon och läppar, haha så fult ansiktsuttryck hon hade just då. Men annars ett fantastiskt skådespel av Rebecca Mador! Hon är jätteduktig! :)
 
Begravningen var som förväntat väldigt sorglig! Även om jag redan har accepterat det i förra avsnitt, så är det ändå fortfarande ofattbart att Neal är död nu. Det känns så konstigt utan honom faktiskt. Jag tycker så synd om Henry att han inte har sina minnen av Neal. Allt han bara vet är att Neal lämnade Emma i fängelse. Sorgligt men sant. Jag hoppas att han får sina minnen tillbaka snart! Allt för att han ska få minnas Neal som han verkligen var, en bra pappa och så. Jag älskade att Hook stod bredvid Emma och Henry, det var fint. Och på Granny's när Emma kramade Charming och Snövit? Gud jag tröttnar ALDRIG på att Charmings hand är ALLTID på Emmas hår när de kramas. Undra om det är meningen att det ska bli så eller om Josh Dallas omedvetet bara råkar göra så varje gång? Det måste jag fråga honom nu på söndag på Twitter om jag inte glömmer!
 
På tal om Hook och Henry. Jag älskade alla scener med dem! Jag älskade att de spenderade tid tillsammans och att de campade, det var fint. Det var så himla sött att Hook lärde Henry att navigera med en sextant såsom han gjorde med Neal när han var liten som Baelfire. Fan vad jag skrattade när Henry sa "Like a GPS?" och Hook som inte har en aning om vad det betyder bara blev tyst en kort stund och slutligen tog risken och bara sa "Aye". Haha! Jag älskar Hook VS modern värld! Jag älskade att Hook berättade lite om Neal för Henry och att de båda - Neal och Henry - faktiskt hade mer gemensamt än vad han trodde. Det fick honom att le och Hook såg så stolt ut och bara log tillbaka. Åh det var så fint! Såsom Hook tittade... han såg så himla stolt ut! Det älskade jag!
 
Jag älskade Regina VS The Wicked Witch på gatan. Det var ett spännande häxabråk mellan dem. Det var underhållande att titta på. Men fyfan vad jag hatar Zelena! Hon är så jäkla svartsjuk att hon bara är jobbig och patetisk. Självklart hejar jag på Regina! Go go Regina, säger jag bara! Zelena och hennes patetiska avundsjuka kan dra åt helvete! Tänk att hon gjorde allt det här bara på grund av hennes avundsjuka. Patetiskt.
 
Och sist men inte minst, jag älskade alla scener med Robin Hood och Regina! Jag faller seriöst mer och mer för dem för varje scen! De är så jäkla fina tillsammans, jag kan inte vänta att få se flera scener med dem i resten av säsongen! Snart delar de första platsen med Hook och Emma! Åh vad fint det var att Regina gav hennes hjärta till Robin Hood! Blev så rörd! "You’re really going to entrust something so valuable to a common thief like me?" "You can’t steal something that’s been given to you." ♥

Sammanfattningen av nästa avsnitt, som jag såg igår, kommer senare eller imorgon. Jag kan redan börja med att säga att det var ett grymt bra avsnitt! ;)
Postat av: Anonym

Hej, jag undrar om du vet någon hemsida som visar Once Upon A Time med svensktext?

Svar: Ja, det finns på swefilmer :)
Micaela Sundberg

2014-12-26 @ 20:52:42

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: