DATUM: 2013-10-05 / TID: 22:56:00
KATEGORI: Pretty Little Liars, Serienyheter

Pretty Little Liars.

Jag har funderat i nästan en vecka nu och nu har jag bestämt mig! Jag lägger av med Pretty Little Liars för gott! Om jag ska vara ärlig om varför efter att ha kommit ikapp i säsong 4 nyss, så har mitt intresse tyvärr dött nu igen. Jag känner ingen ork att fortsätta se serien för jag känner mig tyvärr inte så förväntad efter ett nytt avsnitt längre. Jag känner ingenting, jag är helt enkelt inte intresserad längre.
Rättare sagt, så dog mitt intresse helt när man fick veta att Caleb ska lämna serien. Men jag såg de tolv avsnitten i säsong 4 ändå bara för att jag kände att jag måste. Mycket tack vare att det är han och Haleb som ju faktiskt håller mig kvar som tittare, annars hade jag faktiskt lagt av med PLL för längesen - typ redan efter halva av säsong 3. Det var nånstans mitt i säsong 3 som jag började tappa intresse och sedan efter säsong 3 var slut när man fick veta att Caleb ska lämna då PANG så dog mitt intresse helt! Ni alla vet nog varför. Man får ju bara flera frågor än svar. Blablablabla och så. Det börjar bli så himla jävla tröttsamt att se tjejerna vara så dumma och svaga gång på gång och att få ett nytt mysterium nästan jämt och ständigt. Och nu ska Caleb sticka - den enda personen som faktiskt är vettig i huvudet i serien!
Så nej tack, jag tänker inte fortsätta titta bara för att jag känner att jag måste. Nu räcker det. Och jag har ändå ingen anledning att fortsätta titta heller då Caleb och Haleb var ju den enda anledningen. Så halloweenavsnittet blir det sista jag ser och sen slutar jag. Jag kommer att ta upp serien igen när och om Caleb kommer tillbaka eller annars väntar jag tills den blir nedlagd! Det är det bästa beslutet jag har gjort i år! :)
Postat av: Anonym

Hallå där! Är du ett fan av Demi Lovato? Isåfall kanske du skulle gilla min nystartade sida om henne, jag uppdatera varje dag med nya bilder och med massor av information! Du hittar den på: http://demilovatosweden.webblogg.se/ Hoppas du gillar den, lämna gärna en kommentar :) Kram!

2013-10-06 @ 18:50:04

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: