DATUM: 2013-11-13 / TID: 09:44:14
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Veronica Mars säsong 3 sammanfattning.

Skådespelare: Kristen Bell, Jason Dohring, Francis Capra, Percy Daggs III, Enrico Colantoni, Chris Lowell, Julie Gonzalo bl.a.
Skapare: Rob Thomas
Genre: Drama, kriminal
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2006-2007  
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!
 
Bästa avsnittet: Blev klar med säsong 3 igår. Det gick snabbt! Efter 1½ vecka är jag klar med serien, gött! Det är många bra avsnitt denna säsongen, några av mina favoriter är 3x01 Welcome Wagon, 3x06 Hi, Infidelity, 3x07 Of Vice and Men, 3x09 Spit & Eggs, 3x10 Show me the Monkey, 3x14 Mars, Bars, 3x15 Papa's Cabin, 3x16 Un-American Graffiti, 3x17 Debasement Tapes, 3x19 Weevils Wobble but they don't go Down och säsongsfinalen 3x20 The Bitch is Back.
 
Bästa karaktären: Fortfarande Veronica! Allvarligt, hon är verkligen en smart detektiv för att vara 19 år :)  
 
Värsta karaktären: Dick. Jag störde mig så mycket på honom. Han var bara... så jobbig, så irriterande, så dum och en fullständigt idiot. Gillade inte honom alls denna säsongen heller och det har jag aldrig gjort faktiskt, inte ens i de två första säsongerna. De få tillfällen som jag bara gillade honom var när han ENS visade lite känslor över pappan och Beaver. Men annars har jag aldrig gillat honom.
 
Snyggaste karaktären: Piz, Piz och återigen Piz! Har och hade alltid haft en crush på honom, ändå sen Life as we know it (åh, saknar den serien! Varför, varför blev den nedlagd!!?). Han är bara så himla söt!
 
Bästa paret: Logan/Veronica och Piz/Veronica. Jag förstår inte varför alla är så emot Piz och Veronica!? De är ju så himla söta ihop! Piz är en helt otrolig fin kille. Så jag kan bara inte förstå varför alla är så emot honom? Vad har han gjort egentligen? Och han är inte alls tråkig heller. Han är bara en vanlig och fin kille. De vann mitt hjärta också. Jag slits faktiskt mellan båda två då jag älskar båda lika mycket. Så vem Veronica än kommer sluta upp med i filmen som kommer i vår, Piz eller Logan, så kommer jag bli nöjd ändå. Så jag är bara glad att jag slipper vara orolig över vem som kommer bli endgame då jag ju älskar båda lika mycket. Så det ska bli spännande att se vem hon kommer välja :)
 
Värsta paret: Inget.
 
Bäst i säsongen: Allt! Och då menar jag verkligen allt!
 
Värst i säsongen: Att det slutade så otroligt jävla dåligt! Nu förstår jag varför alla fans hade velat ha en film i så många år! Och att polisen Lamb dog. Vart så jävla chockad, för det förväntade jag mig verkligen inte! Även om han ibland var ego, så gillade jag honom verkligen. Han var jätterolig. Så att han dog var bara så ledsamt! :(
 
Övriga kommentarer: Säsong 3 är ÄNNU BÄTTRE! Min favoritsäsong! Som jag sa ovanför, förstår jag nu varför alla hade velat ha en film i så många år. Det slutade verkligen dåligt! Nu längtar jag som en galning tills filmen kommer! Jag är excited! ;D
 
Betyg: 5/5
Postat av: Sofia - En blogg om tv-serier

Jag gillar också Piz har verkligen inte något emot honom och han är en jätte bra VÄN till veronica. Men LoVe är underbara och ett måste för mig. Jag höll på att säga att jag hade slösat bort mina pengar på filmen det har jag ju självklart inte. Men jag hade blivit besviken! :)

Svar: Haha, alla tycker olika ;) jag älskar båda Piz/Veronica och LoVe. Jag kommer, som sagt, bli nöjd med vem Veronica än slutar upp med i filmen ;)
Micaela Sundberg

2013-11-13 @ 15:09:37
URL: http://seriebloggen.com

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: