DATUM: 2013-11-23 / TID: 21:10:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Originals

The Originals 1x07 Bloodletting.

Till att börja med, vill jag säga att jag är så ledsen för ett väldigt försenat inlägg. Men bättre sent än aldrig, all right? Jag valde att skippa skriva om det förra avsnittet 1x06 och bara fokusera på det senaste 1x07 istället. Är det nåt särskilt i 1x06 som ni verkligen vill veta vad jag tycker om, så är det bara att fråga! Jag bits inte ;) Markera texten för att läsa mina tankar!
 
Okej, nu kör vi. Vilket otroligt bra avsnitt det var! Så otroligt spännande, bästa avsnitt hittills! Jag räknade inte alls med att Tyler skulle dyka upp redan nu, så det var en glad överraskning när han helt plötsligt dök upp! Nej, inte för att jag gillar honom för det gör jag INTE längre och har inte gjort sen säsong 3, utan för att hans uppdykande var väldigt underhållande att se! Det var bara så löjligt att han verkligen trodde att han hade en chans mot Klaus.
Fan vad jag skrattade när de väl äntligen mötte öga mot öga för när de gjorde det så sprang Tyler iväg som en fegis pojke. "Vad i helvete? Var det inte vad du ville?" tänkte jag då. Allvarligt talat, vad fan trodde han att han höll på med egentligen? Ledsen, men jag tolerar bara inte hans beteende längre. Vad tusan har hänt med honom egentligen? Han var så fin i säsong 2 men nu...? Nu är han bara en patetisk kille och en sån pinsam tönt som tror att han har en chans mot Klaus. Och precis som jag förväntade mig, vann Klaus fighten mot Tyler.
Och vad nervös jag blev när han var så nära att slita ut Tylers hjärta. Jag trodde för ett ögonblick att Klaus verkligen tänkte döda Tyler på riktigt. Jag bara "tänk på Caroline, tänk på henne." Fast jag tvivlade ändå aldrig på honom för jag visste djupt inom mitt hjärta att han inte skulle döda Tyler - vilket han också inte gjorde. Han älskar verkligen Caroline tillräckligt för att inte döda Tyler. Han har ju valt Caroline över hämnd till skillnad från Tyler som valde hämnd över Caroline. Vilken kille Tyler är, va? Så detta gör Klaus till en bättre man än Tyler är. Jag önskar bara så, så, så att alla Tyler-fans kunde se det så som hemskt blinda de är.
 
Och vet ni vad det värsta var efter fighten med Klaus? Tyler sprang till Marcel och skvallrade. Om Hayley, barnet och så. Jag bara "Shit, det är inte bra!" Marcel såg ganska förbannad ut och när han är förbannad brukar det aldrig sluta bra. Se bara vad som hände med Thierry när Klaus vände Marcel mot honom. Men det ska bli iallafall intressant att se Marcel och Tyler jobba tillsammans. Jag vet att Klaus kommer vinna, det känner jag på mig. Och även om jag faktiskt inte vill se Tyler i New Orleans så har jag hellre honom här än i Mystic Falls med Caroline. För han förtjänar henne inte så att han behandlade henne. Bara han håller sig borta från henne, så är jag nöjd. Som sagt ska det bli intressant att se Marcel och Tyler jobba ihop. En sak vet jag - det kommer förmodligen inte att sluta bra!
 
Åh, Elijah och Hayley är så fina tillsammans! När de kramades i skogen, oh my god! Åh vad jag dog! Det var så fint! Hayley som var så lättad att se Elijah och han som bara typ "Trodde inte du kunde klara dig själv, men jag hade fel" De har fantastisk kemi och vilka värsta blickar de brukar ge varandra. Allvarligt talat, bara kyss varandra nån gång, haha! ;)
Och för ett ögonblick började jag nästan shippa Davina och Josh. Ja, tills det visade sig att han är gay. Fan också. Men de får gärna vara bästa vänner, jag vill se det! Så tills vidare shippar jag alltså fortfarande Davina och den där killen, vars namn jag glömt nu igen, som hon är förälskad i. Hoppas han dyker upp snart! :)
 
Och Klaus, Klaus, Klaus... jag älskar dig, det gör jag verkligen, men kan du sluta vara så här barnslig nån gång för en gångs skull? Bita Elijah bara för att han tvivlade på dig? Kom igen, börja bete dig som en man därefter! Men samtidigt tycker jag också att Elijah var för hård mot Klaus ang det där om barnet och att göra hybrids. Kom igen liksom? När ska du nånsin se Klaus som den han egentligen är innerst? Bra saker som sorglig nog bara Stefan och Caroline kunde/kan se. Det gör mig bara så ledsen att alla jämt ska ta Klaus för givet, att alla jämt ska missförstå honom och hans handlingar. Hoppas det blir en ändring på det en vacker dag!
 
Uppehåll i två veckor nu, hur fan ska jag orka vänta!? Eller nej, nu bara en vecka kvar, rättare sagt, det har ju gått en vecka nu. Åååh, 1x08 kom nu, kom nu! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: