DATUM: 2013-11-13 / TID: 12:43:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

OUAT 3x06 / OUAT 3x07.

Jag bara visste efter det förra avsnittet att Hook skulle göra det rätta och berätta att Neal fortfarande lever och att han är på ön vilket han också gjorde. För jag tvivlade aldrig på honom. Han vände sig direkt till Charming och Snövit. Och det fina var att han ändå inte ville Emma skulle få veta - inte förrän de var säkra på att Neal verkligen lever för han ville inte att hon skulle få falska förhoppningar och sedan bli sårad om det visade sig inte stämma om Neal. "Why hurt her unnecessarily?" Han bryr sig verkligen. Så fint!

 

Och gänget hittade Neal. För att få komma hela vägen och fria honom var alla tvungna att berätta varsin mörkaste hemlighet. Inte vilka hemligheter som helst. Inte typ "I sjuan snattade jag godis", utan verkligen djupt seriösa hemligheter. Så jävla bra att Charming berättade slutligen för Snövit om att han inte kan lämna Landet Ingenstans. Det var på tiden! Och Snövit berättade att hon ville utöka familjen. Och så slutligen, det bästa, vackraste och underbaraste: Hook bekände sin kärlek för Emma! "It's what the kiss exposed. My secret is, I never thought I'd be capable of letting go of my first love, of my Milah. To believe that I could find someone else. That is until I met you."

Jag dog, så fint! Men det sorgligaste var att Emma bara väntade på att få krama Neal (åh, Hooks ansikte när de kramades, jag dog). Eller inte riktigt. För efter att Hook bekände sin kärlek när Charming tänkte vara nästa med att berätta sin hemlighet men Snövit ville vara först, då såg man att Emma verkligen tänkte säga nåt till Hook; men så blev de avbrytna. Men tack och lov så spelar det ändå ingen roll att Neal och Emma återförenades nu. För det finns fortfarande problem; Emma tvivlar på Neal och man vet också att kyssen med Hook egentligen betydde nåt innerst för henne (hon vill bara inte erkänna det). Varför skulle hon annars berätta för Snövit om det inte betydde nåt? Ärligt talat, varför berätta då? Så det var klart och tydligt att kyssen betydde nåt för henne när hon berättade för Snövit! Inget snack, den saken är klar! ;)

 

Och så sist men inte minst; äntligen fick man träffa sjöjungfrun Ariel för första gången! Så som jag hade väntat på det länge! En av mina absoluta favoritstory! Storyn med hennes prins Eric var så gudomligt fin att jag blev jätteledsen när det slutade dåligt för henne! Regina tog hennes röst, äsch och fy det var så elakt. Stackars Ariel att inte plötsligt kunna ropa på Eric! Och Regina var även Ursula, det var riktigt kul! ;)

 

Jag har faktiskt saknat Storybrooke lite efter att vi bara har varit på Landet Ingenstans i sex avsnitt, så jag blev riktigt glad när vi fick se Storybrooke i det här sjunde avsnittet. Jag älskade att se Belle vara en hjälte! Och jag älskade alla scener med henne och Ariel. Jag hoppas på en fin vänskap i framtiden! Haha vad jag skrattade när Ariel frågade Belle om varför de skulle göra som bröderna Darling sa och Belle sa det var för att de hade en pistol, då hon bara "Vad är en pistol?" haha så söt!
 
Och på tal om bröderna Darling... jag visste direkt när jag såg dom i början av avsnittet att de var Wendys bröder. Och jag hade rätt. Så det var kul att se dem. Är det nåt ni bör veta så är det att Peter Pan är min ABSOLUT favoritstory av alla andra disneyfigurer. Så ni kan förstå varför jag är extra glad nu när vi hade fått alla i ett och samma avsnitt - Peter Pan, kapten Krok, Wendy, Johan och Michael. Men dock är det lite skumt samtidigt också att de är äldre med tanke på att Wendy fortfarande bara är en liten flicka. Eller inte så konstigt egentligen med tanke på att Wendy ju hålls fången på Landet Ingenstans av Peter Pan. Man åldras ju inte där. Men hursomhelst var det ändå kul att se alla i ett och samma avsnitt oavsett ålder.
Men jag måste erkänna att jag blev lite besviken på en sak också - jag är en hardcore shipper när det gäller Peter och Wendy. Så när man fick se att det inte är nåt romantiskt mellan dem i detta avsnittet så... ja ni förstår. Men det kan fortfarande finnas hopp för det. Jag håller tummarna att det blir nåt romantiskt sen eller att Pan faktiskt är och har varit kär i henne länge! Jag shippar dom nu ändå för man såg lite kemin där. Henry och Wendy därefter? NEJ TACK! Men Peter och Wendy? JA TACK! ;)
 
Och på tal om Wendy.... JAG VISSTE DET! Jag visste att det var hon som var i den andra boxen som vi fick se i det 5:e avsnittet. Och inte bra att Henry gick på Peters lögn om att rädda Wendy. Inte smart! Rakt i fällan! Bra jobbat, jag trodde du var bättre än så, Henry! Men man kan ändå inte låta bli att älska Pan! Han är en av mina favoritkaraktärer. Älskar att se honom så ond! ;)
 
Och sist men inte minst, det var roligt att se Emma samarbeta med Neal och Hook. Hahahahaha, fan vad jag skrattade så att jag grät när killarna bråkade över tändaren fast de i själva verket egentligen tävlade om Emma! De var som 10 åringar inför henne, haha så jävla kul! Och jag äääälskade att Emma skrek "HOOK!" när Pans skugga tog honom, men inte Neals namn när han blev tagen! *devil face* Det bevisar att hon också har känslor för Hook. Det känns så bra att veta! Och ännu en kärleksförklaring igen av Hook? Fan vad underbart! Till och bättre än den första kärleksförklaringen i förra avsnittet. "So when I win your heart, Emma, and I will win it, it will be not because of any trickery, it will be because you want me."
Så jävla fint att jag inte orkar mer! Hook är bara så fin!!! Så, så, så jävla fin! Hur kan man inte heja på honom liksom? De hör ihop! Visst att Emma valde Henry nu, men förr eller senare kommer hon bli tvungen att välja. CAPTAIN SWAN IS SO ENDGAME! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: