DATUM: 2013-05-01 / TID: 00:34:00
KATEGORI: Allmänt

Safe Haven (2013).

Denna såg jag idag och jag älskade den! Dessutom är den baserad på en Nicholas Sparks bok vilket älskas av mig starkt! För en film baserad på en Sparks bok är alltid bra i mina ögon, jag blir aldrig besviken! Inte ett dugg, aldrig!
Storyn var förutsägbar men ändå bra med en liten, överraskande twist i slutet, stämningen var på topp hela tiden, draman var bra och Josh Duhamel och Julianne Hough hade grym kemi! Bra agerande av båda två också! Och till och med David Lyons var en grym skådis också, han var lika fantastisk som han alltid är i Revolution som Sebastian Monroe!
Älskar ni filmer baserade på Nicholas Sparks böcker, så är denna absolut ett måste! Jag rekommenderar den verkligen! Trailern kan ni se här.
 
En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne...
 
Postat av: Sofia - En blogg om tv serier

eftersom jag har en liten crush på Josh och nicolas böcke rär gryma så har denna stått på min att se lista länge, men jag hade missat att den kommit ut :)

Svar: Detsamma, Josh Duhamel är så snygg!!! Jag rekommenderar den verkligen! Och det känns också konstigt att se David Lyons i nån annan roll än som Monroe i Revolution. Jag har ju bara sett honom i serien, har aldrig sett honom annanstans förut ;)
Micaela Sundberg

2013-05-02 @ 09:00:04
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: