DATUM: 2013-05-03 / TID: 16:49:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x21 She's Come Undone (bara om Klaroline).


Det verkar alltid vara mycket Klaroline här på bloggen, men jag bara kan inte hjälpa det! Because I'm so unconditionally in love with them! Jag bara... jag har aldrig varit så här besatt av ett tvpar förut, inte sen Nathan och Haley i One Tree Hill som var min första besatthet. Självklart har jag jättemånga favorittvpar som jag verkligen älskar lika mycket som jag älskar Klaroline. Men nu pratar jag här om en stark b-e-s-a-t-t-h-e-t. Och det är Klaroline. Jag är så starkt, sjukt, hårt, uppslukat besatt av dem. Ni anar inte! Ni, som inte förstår, måste vara i mina skor för att förstå! Ja, det är bara en tvserie jag vet - men och?! ;)
 
Okej, nu har jag fått det sagt. Nu vill jag prata om det senaste avsnittet 4x21 She's Come Undone idag som de här gifen kommer ifrån. Det var ett grymt bra avsnitt och jag vill självklart kommentera allt, men nu vill jag bara prata om Klaroline den här gången i sammanfattningen. Läs vidare om ni är intresserade av dem och sluta läsa om ni inte är intresserade av dem. Inte svårt. Många blev besviken på att det var Silas i Klaus kropp. Men det blev inte jag. Eller rättare sagt, jag är bara besviken på det faktumet att det inte var riktiga Klaus. Men låt oss inse nåt här nu. Det finns många orsaker till att jag inte blev besviken.
 
Vi vet att Silas visar upp sig som den personen som en karaktär verkligen vill se. Han hamnar också i människors/vampyrers sinne, han i princip kan läsa tankarna av den personen han visar upp sig som. Men ja, det vet ni ju redan. Han var Caroline för Klaus i 4x18 för att han behövde henne och han var Jeremy för Bonnie i 4x19 för att hon saknade honom. Och nu var han Klaus för Caroline - vilket betyder att hon verkligen ville se honom. Och det bästa är också att Silas INTE visade upp sig som Tyler, men som Klaus. För Caroline ville se honom mer än hon ville se Tyler. Det säger ju ALLT!
Men ja. Innan Caroline förstod att Klaus egentligen var Silas, var hon klart och tydligt sårad över att han stack till New Orleans utan att säga adjö till henne.
Och "Klaus" bad henne att följa med till New Orleans och hon SA INTE att hon inte kan eller inte vill. För djupt innerst vill hon att han ska be henne. Istället erkände hon att hon är rädd för Klaus. Och som hon inte har nämnt - hon är rädd för sig själv också. Hon är rädd för sig själv för att hon verkligen har känslor för honom. Hon ville, som sagt, innerst att han skulle be henne att följa med till New Orleans. Det är hennes mörkaste önskan, hennes mörkaste hemlighet.
Och också tack vare Silas vet Caroline nu hur hon egentligen känner för Klaus. Silas har läst alla hennes innersta tankar nu, så nu kan hon därför inte förneka hur hon känner längre.
Och det bästa är också att när hon svarade Klaus innan hon förstod att det var Silas, så sa hon inte ett ord om Tyler. Hon sa ingenting om hennes kärlek till honom. Istället var hennes ENDA ursäkt att hon är rädd för Klaus - och, som hon inte har nämnt, för sig själv. Det säger allt!
 
Så på alla sätt är det här en viktig Klaroline scen. Därför blev jag inte besviken. Jag blev mer gladare. För nu vet man ju äntligen hur Caroline egentligen känner. Det värsta är bara att det var Silas. För riktiga Klaus vet ju fortfarande inte nåt av detta, grrr. Men jag hoppas att han får veta snart! Och en sak till, jag finner den här scenen verkligen HOT! Hur sjukt är inte det? ;)
 
Och sist men inte minst, jag vill kommentera en sak till som inte handlar om Klaroline, utan om Elena. ÄÄÄÄÄNTLIGEN är Elenas mänsklighet tillbaka igen! Jag blev så överlycklig! Och hur mänkligheten kom tillbaka var SÅ OVÄNTAT! Jag trodde det skulle vara Stefan eller Damon som skulle lyckas att ta det tillbaka, men icke sa nicke! Det var Matt genom att dödas av Damon (det var planerat, Matt hade ringen på sig)! När Damon bröt Matts nacke, hände allt så fort. Elena reagerade snabbt som en blixt och PANG så var mänskligheten på igen. Det var episkt! Så perfekt sätt! Nu är jag lycklig! ;D
Postat av: sofia - en blogg om tv-serier

Jag gillar verkligen det du skrev, det fick mig att bli lite gladare. Det är faktiskt första gången som Caroline inte avisade Klaus i alla fall inte helt och hållet. Jag gillade det egentligen men jag blev så besviken när jag insåg att det var Silas, men jag håller med dig i det du alltid skriver. Klaroline är Endgame!

Svar: Ja, precis! Helt klart att Klaroline är endgame! Hoppas verkligen att det blir de två när serien är över för gott, hoppashoppas!!! ;D
Micaela Sundberg

2013-05-03 @ 20:44:59
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Postat av: malin

Jag tröttnar aldrig på din blogg oavsett. Det är så roligt att läsa och din åsikt om serier och allt. Speciellt klaroline!! Jag smälte somfan när han bad henne att komma till New Orleans... Håller helt med dig om inlägget du skrev! :D ps. Hörde att Caroline kommer till New orleans något avsnitt i 5säsongen.

Svar: Åh, vad roligt att höra att du gillar min blogg! ;D jag älskar att prata film och tvserier, vilket är varför jag har en blogg förutom att jag älskar att skriva också. Så jag kan skriva mina tankar och åsikter. Så att jag slipper tjata på mina kompisar om vad jag tycker och så, haha. Jag smälte också som fan när Klaus bad Caroline att följa med trots att det egentligen var Silas. Men vem bryr sig? För allt som Silas sa, skulle Klaus ha sagt ändå. Ja, jag hörde det också om Caroline ;D hoppas bara att det inte är ett rykte!
Micaela Sundberg

2013-05-04 @ 18:37:59

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: