DATUM: 2013-05-08 / TID: 18:00:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x16 The Boat Love.

Jag såg det senaste avsnittet av Revolution 1x16 The Love Boat igår och wow, vilket bra avsnitt! Serien bara fortsätter att bli bättre och bättre för varje avsnitt! Här kommer mina tankar så LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Äntligen, äntligen, ääääntligen är Jason tillbaka efter att han varit borta i två avsnitt! Så som jag hade saknat honom som fan! Jag smälter som smör varje gång jag ser honom, han är bara so adorable, och så är han ju dessutom en av mina favoritkaraktärer också tillsammans med Miles, Nora och Charlie.
Och vi fick många scener med honom och Charlie. Underbart! Även om de bara var tysta i alla scener förutom i en. Men vem bryr sig? Den största huvudsaken är att Jason ens var med - bara en glimt, stor eller små, av honom gör mig glad, okej!?
Men nästa veckas avsnitt, vänta du bara....! So damn excited för det kommer vara en massa scener med dem där de bara är med varandra...! Det börjar då äntligen hända grejer mellan dem också (det är en kyss invecklad - i en promo från The Voice säger Jason "I thought you were dead" och sen Charlie "I thought you were too" och då kyssas de)! Omg, jag kan inte vänta, det känns som en evighet att vänta tills på tisdag!
 
Så Neville har bytt sida nu, han är med rebellerna nu. Men jag litar tyvärr fortfarande inte på honom. Det känns som det är nåt skumt på gång. Jag har en hemsk känsla av det. Även hans egen son, Jason, litar inte heller på honom. Haha, jag bara älskade när Jason sa till honom "You forget I know you, dad. I get why you're with Georgia now. You don't care what side you're on as long as they kiss your ass." Nevilles min, haha bäst! Jason är kung! Och jag hatade när Neville slog Jason. Till och med Charlie svor när hon såg honom bli slagen. Älskade det! Och jag gillade inte heller när Neville slog Charlie innan. Män ska inte slå kvinnor! Och jag älskade även att Miles var så beskyddande mot Charlie när Neville slog henne "You ever touch her again, I will snap your pencil neck! You get me?" och när han höll pistolen mot hennes huvud "I told you not to touch her again!". Seriöst, jag bara älskar Miles och Charlies relation som farbror och brordotter, de är epic! Relationen utvecklas hela tiden, det är bara underbart!
 
Och jag älskade hur Jason, Charlie och Nora teamade upp sig mot Miles och Neville och räddade doktorn vars namn jag glömt. Man visste ju inte ens att de planerade det, så man kan säga att det var en liten twist! Underbart! Jag är så glad att det slutade lyckligt för doktorn och hans familj. Bra jobbat, Jason, Charlie och Nora. De fick även Miles att vakna upp och inse att han egentligen inte vill vara en general också. Jag bara älskar att Charlie är den enda som tar fram de bästa sidorna ur Miles (och även ur Jason också). Det är varför jag älskar dom två! ;)
 
Och Miles och Nora i slutet! OMG, äntligen som faaan, säger jag bara! Shippar dom lika mycket som jag shippar Jason och Charlie! Äsch för Miles och Rachel men YEAH för Miles och Nora! ;D
 
Och WTF, vad fan var det i slutet!? Jag blev nästan lika vettskrämd som Grace blev. Vilken jävla cliffhanger! Hur fan ska jag orka vänta tills nästa veckas avsnitt!? Jag måste få veta vad tusan det var som hände! Och så en massa Jarlie och Milora scener naturligtsvis! Här kommer en promo för nästa veckas avsnitt 17. MY JARLIE FEELINGS, FINALLY!!!! ♥
 

1x17 The Longest Day synopsis: Romantic connections heat up between two couples - Miles and Nora and Charlie and Jason - but disastrous drone strikes from the Militia threaten them all. An assassination attempt on Monroe heightens his paranoia and Georgia Federation President Foster contemplates surrender. Meanwhile, Rachel and Aaron push through the Plains Nation into Colorado...

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: