DATUM: 2013-06-29 / TID: 21:51:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Under the Dome

Under the Dome 1x01 Pilot.

Jag såg premiären av Under the Dome för några dagar sedan och jag älskade den! Den blev en jättestor succé för många och den har fått 8,1 av 10 i imdb betyg. Den kommer jag definitivt att följa! Både nu och senare när den kommer på kanal 5. Markera texten för att läsa mina tankar om det här första avsnittet!
 
Varför mördade Dale den där mannen och sedan begravde honom? Förklaringen som han gav till nån i telefonen kändes inte som en bra förklaring, det känns som det finns mer bakom halvsanningen som han gav. Förhoppningsvis får man svar snart. Men trots att Dale dödade den där mannen vilket gör honom ju till en mördare, så gillar jag honom. Han är intressant på sätt och vis. Och han verkade ha bråttom att komma därifrån. Vem är han och vad gör han i staden egentligen? Och snygg är han dessutom också! Så klart! Det är ju Mike Vogel som spelar Dale ;)
Och jag shippar Dale och Julia! Det kan nog bli nåt där! Synd bara att Peter, mannen som Dale mördade, visade sig vara Julias man! Men det hindrar mig inte från att shippa dom förstås! Och så dessutom hade Dale ju kanske en orsak till att mörda Julias man? Typ självförsvar? Eller nåt annat? Det får vi veta tids nog i de resterande 12 avsnitten som återstår kvar.
 
Jag höll på att ramla ifrån sängen när den osynliga väggen helt plötsligt kom upp från ingenstans efter "jordbävningen" och delade en ko's kropp i två delar. Jag tyckte så jävla synd om kon att jag fällde ett par tårar. Jag tål inte att se djur skadas. Stackaren bara föll ihop och dog! Alldeles blodig! Jag blev lika chockad som Dale blev! Och sen dog några fåglar av bruten nacke när de flög mot den osynliga väggen och det var en flygplan som också kraschade mot den osynliga väggen.
 
Jag gillade Junior och Angie men sedan verkade han mer och mer skum. Och efter vad han gjorde i slutet, vet jag inte om jag shippar dom längre. Det han gjorde är ju fel. Han är bara så skum! Snygg men skum! Och jag vet inte riktigt vad han syftade på när han sa "Jag är den enda som förstår vad som egentligen pågår här. Det enda jag begär är tålamod." Menade han sig och Angie? Eller menade han det som hände med den osynliga väggen? Jag väljer det andra. För han är ju så skum! Det känns som om han vet nåt! Och hans pappa känns skum också på sätt och vis! Jag får dåliga vibbar från de två.
 
Och Norrie bara föll ihop, dreglade och sa "De rosa stjärnorna faller. De rosa stjärnorna faller i led." om och om igen och sedan var det Joe som också föll ihop, dreglade och sa exakt samma sak om stjärnorna. Vad fan betyder det?!
Och vem tusan sköt den där polisen i slutet!? Jag blev riktigt rädd när han helt plötsligt blev skjuten. Det kan inte ha varit nån av folk utanför den osynliga väggen som sköt för ingen kan ju komma in eller ut. Överhuvudtaget. Eller är det vad som sköt den där polisen? Knäppt jag vet, men jag kan inte låta bli. Jag har ju så många frågor! Förresten så tror jag att polisen, som blev skjuten, vet också nåt om den osynliga väggen precis som Junior och hans pappa. Han höll ju på att berätta nåt för Linda och så då blev han skjuten. Kan det ha varit nån som inte ville att polisen skulle berätta? Eller jag vet inte. Som sagt, många frågor!
 
Jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt! ;D
Postat av: TVseries

Polisen blev inte skjuten, det var hans hjärtstimulator som exploderade, frågan är.. varför? Vad var det som orsakade det?

Svar: Ja, jag förstod det i avsnitt två. Det såg ut som han blev skjuten. Därför sa jag fel :P jag kan ju inte höra, så jag vet inte hur pistol och hjärtstimulator låter :P
Micaela Sundberg

2013-07-08 @ 01:28:49
URL: http://tvseries.webblogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: