DATUM: 2013-06-28 / TID: 18:47:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 3 sammanfattning.

Skådespelare: Shannen Doherty, Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Dorian Gregory, Brian Krause bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2000-2001
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: ”Förhäxad: Säsong 3” innehåller tre gånger så mycket spänning och en hel del övernaturlig underhållning när de utvalda systrarna kämpar mot onda krafter. Kan livet bli mer komplicerat för systrarna Halliwell? En av dem inser att hennes livs största kärlek även är hennes största fiende, en annan måste trotsa högre makter för att kunna gifta sig och när den tredje tragiskt går bort träder en okänd halvsyster in i bilden. Alla 22 avsnitten innehåller en perfekt brygd av spänningsfyllt äventyr och humor när våra vackra hjältinnor försöker bekämpa ondskan och samtidigt leva ett så normalt liv som möjligt...

Bästa avsnittet: 3x01 The Honeymoon's Over (för att Leo friade till Piper, all right?), 3x02 Magic Hour (älskar sann kärlek!), 3x06 Primrose Empath (otroligt bra skådespel av Doherty!), 3x08 Sleuthing with the Enemy (ja, kärlek är komplicerat och jobbig ibland!), 3x14 The Good, the Bad and the Cursed (starkt skådespel av Milano!), 3x15 Just Harried (Leo och Piper bröllop! Så vackert!), 3x17 Pre-Witched (lite flashbacks! Behöver jag säga mer)), 3x20 Exit Strategy och så säsongsfinalen 3x22 All Hell Breaks Loose (väldigt många heartbreaking ögonblick!).

Bästa karaktären: Fortfarande Phoebe. För att hon är vacker, rolig, lättsam, modig och en fri själ och hon vågar ta chanser och risker - som jag redan har sagt i sammanfattningen av säsong 2 ;)
 
Värsta karaktären: Alla elakingar som kom och gick, haha ;) och så gillade jag inte Cole heller först i början. Jag tyckte bara om honom när han var med Phoebe. Men det var först i 3x08 som jag började sakta men säkert tycka om honom som person. Och nu älskar jag honom.

Snyggaste karaktären: Leo Wyatt of course! Och nu Cole Turner ♥

Bästa paret: Alltid Leo och Piper! Och sen så älskar jag Cole och Phoebe också. De har helt galet jävla bra kemi!
 
Värsta paret: Inget.

Bäst i säsongen: Allt! Leos frieri, bröllopet, Cole/Phoebe bland annat.

Värst i säsongen: Några ögonblick var plågsamma att se på. Särskilt två saker. Att se hur på det sättet De Äldre tog Leo innan han och Piper hann gifta sig i 3x02. Leos ansikte och Pipers ansikte... äsch! Och så grät jag floder när Piper dog på sjukhussängen och Prue och Leo grät i säsongsfinalen - äsch fyfan, det var bara så hemskt! :(

Övriga kommentarer: Säsong 3 är ännu bättre! Och det var också då i den som jag äntligen började plöga igenom avsnitten mer snabbare. Det gick segt med säsong 1 och 2 och ännu snabbare med säsong 3. Underbart! Jag påbörjade säsong 4 direkt efter jag blev klar med säsong 3 i onsdags. Som vanligt, ser jag fram emot med spänning att se säsong 4! Jag har bara hälften kvar ;)

Betyg: 5/5

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: