DATUM: 2013-06-22 / TID: 16:33:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 2 sammanfattning.

Skådespelare: Shannen Doherty, Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Dorian Gregory, Brian Krause bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 1999-2000
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Hela andra säsongen förtrollar dig med spänning, äventyr och underhållning när Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) och Phoebe (Alyssa Milano) fortsätter sin utveckling som moderna häxor. Från det första avsnittet, där de tre kämpar mot en gammal fiende som försöker att frånta dem deras krafter, till den spännande och underhållande finalen, kommer de vackra hjältinnorna att fascinera och roa dig. Deras fiender är starka. Deras krafter växer. Och det övernaturliga hittar hela tiden nya sätt att förstöra systrarnas privatliv när de äntligen verkar lyckas få ordning på det. Varje spännande avsnitt av "Förhäxad: Hela andra säsongen" bygger vidare på den magi som gjort denna kritikerhyllade publikfavorit till en kraft att räkna med!

Bästa avsnittet: 2x02 Morality Bites (jag älskar att se på när man går ut i framtiden, det är ju alltid intressant!), 2x08 P3 H20 (vi fick veta lite mer om mammans död), 2x10 Heartbreak City (jag gillar Cupido, all right?), 2x13 Animal Pragmatism (jag älskar Alla Hjärtans Dag!), 2x15 Give me a Sign (för att jag ääälskade Bane och Prue ihop! Jag önskar att Bane hade fått vara med mer, för jag gillade honom faktiskt!), 2x16 Murphy's Luck (Leo och Piper blev tillsammans igen! Inte offentligt på grund av att Piper skulle göra slut med Dan först men ändå!), 2x18 Chick Flick (åååh, Billy och Phoebe var så söta ihop!) och 2x22 Be Careful What You Witch For (jag älskar säsongsfinaler).

Bästa karaktären: Som sagt så älskar jag alla systrar på olika sätt, men måste jag välja en så väljer jag Phoebe. Hon är nog min favorit! Hon är vacker, rolig, lättsam, modig och en fri själ och hon vågar ta chanser och risker.
 
Värsta karaktären: Alla elakingar som kom och gick, haha ;)

Snyggaste karaktären: Leo Wyatt of course! Och Bane Bessup från 2x09 och 2x15 och Billy från 2x18 också ♥

Bästa paret: Leo och Piper! De är bara så fina ihop! De hör ihop och är själsfränder, helt enkelt! Och av alla kärleksintresse som bara varade i ett avsnitt så älskade jag Bane/Prue, Cupido/Phoebe och Billy/Phoebe ;)
 
Värsta paret: Jack och Prue. Gillade inte dem så mycket, tyvärr. Gillade inte Dan och Piper ihop heller. De var söta ihop, ja, men anledningen till att jag inte gillade dom är ju för att jag shippar Leo och Piper! Så det är helt klart att man ofta inte tycker om att se Leo eller Piper med nån annan än med varandra! ;)

Bäst i säsongen: Allt! Bane/Prue, Cupido/Phoebe, Billy/Phoebe, när Leo och Piper blev tillsammans igen, när Piper gjorde slut med Dan, det var mycket humor som fick mig att skratta mycket och massor mer!

Värst i säsongen: Att Bane bara var med i två avsnitt. Hade velat se Bane och Prue ihop mer än Jack och Prue. Det borde ha varit Bane i alla avsnitt som Jack gästspelade i. Nej, jag gillade inte Jack alls. Jag vet inte varför, men jag bara gillade honom inte, haha.

Övriga kommentarer: Blev klar med säsong 1 i torsdags oh påbörjade säsong 3 igår.Säsong 2 är ännu bättre än säsong 1!! Jag ser fram emot säsong 3 som jag redan har börjat på, som sagt. Har hunnit med sex avsnitt. Spännande! ;)

Betyg: 4/5

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: