DATUM: 2013-02-10 / TID: 19:36:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

Stefan/Rebekah "I did the same thing..."

DÄR!!!! Rebekah har så jävla rätt i det som hon säger! Alla i serien - och då menar jag alla som tex Damon, Stefan, Elena, Caroline, Bonnie, Jeremy, Matt osv - tror hela tiden att ursprungsvampyrerna Mikaelson är värre än de är. Men de anar inte hur jävla fel de har! Det finns ingen värre för ingen av dem är perfekt! Vilket är varför jag är team Originals! Och ge mig mer Stebekah, please! ♥
Postat av: Sofia - En blogg om tv-serier

Jag vet inte hur jag kan ha missat din blogg men du har nu fått en ny följare :)

Jag är också helt klart Team Originals :) Klaroline och Stebekah är det jag gillar mest i serien just nu :)

Svar: Vad roligt att höra! ;D detsamma. Jag är team Stelena, men jag vill inte ha dem tillsammans nu. Inte när Elena är som hon är och inte när hon är bunden till Damon. Men jag vet att SE är endgame, så jag är inte orolig för hur det kommer gå. Just nu bryr jag mig bara om hur det går med Klaroline och Stebekah och ursprungsvampyrerna och allt annat i serien utan kärlekstriangeln mellan Damon, Stefan och Elena! :P
Micaela Sundberg

2013-02-12 @ 14:33:04
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Postat av: Sofia - En blogg om tv-serier

Jag har faktiskt varit team stelena under dom senaste säsongerna och jag har hopp för dom två. Men just nu vill jag inte se henne med någon, för jag har så svårt för henne!

BTW, jag vet inte varför men jag tror att det är för att jag har min blogg hos nattstad så kan jag inte se när någon svarar på komentarer. Det är jätte jobbigt men om det inte är för mycket besvär få du gärna svara i min blogg så ser jag det. Jag älskar nämligen att diskutera serier :)

Svar: Detsamma, har också varit team Stelena sen säsong 1. Ja precis, jag har också svårt för att se Elena med någon just nu. Förutom med Damon för dom förtjänar varandra nu när de varit en hemsk skitstövel mot Stefan. Som sagt vet jag ju ändå att Stelena är endgame, så det spelar ingen roll om Delena är tillsammans nu. Det får dom gärna vara. Stelena är ändå endgame :)
Micaela Sundberg

2013-02-12 @ 23:31:34
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: