DATUM: 2013-12-14 / TID: 20:48:00
KATEGORI: Random

Ny design!

Jag skulle egentligen inte byta design förrän efter nyår som ett sätt att fira det nya året - men jag valde att tjuvstarta nu för jag kunde inte hålla mig längre. För jag har bara stirrat på denna nya designen i nästan en månad nu. Så jag kände därför till slut att det var nog på tiden för ett designbyte nu haha. Hur länge jag lyckades behålla förra design är ett nytt rekord - för hittills har jag ju alltid bytt efter typ bara en månad, men nu hade jag haft förra design från augusti tills idag. Bravo! Men det är ändå dags för en ny design nu, känner jag. Jag har flyttat förra design till min förra blogg om ni vill veta vad jag har gjort med designen. Vad tycks? :)
 
Denna är en gratis design, förresten. Jag har bara bytt header, lagt in gifs under header (kommer att ändra ibland), lagt in några gifs i meny, ändrat kategorierna i ordning, bytt typsnitt plus färg på inläggen, fixat så att alla bilder jag laddar upp i inläggen blir automatiskt 800px för att passa och även fixat så att det snöar :)
Postat av: Bea

Jättefin design! Var kan man hitta bra bloggdesigner som är gratis? Borde nämligen skärpa mig och uppdatera min egen blogg haha.

Svar: Tackar :D hahaha gör det då ;) massor av fina bloggdesigner kan man hitta på bloggdesign.nu men av nån anledning är den tillfälligt stängd nu. Annars finns det grymt fina bloggdesigner hos: 1) http://violastudios.se/category/download-a-design.html 2) http://sannasrum.blogg.se/gratisdesigner/ 3) http://www.designadinblogg.se/gratisdesign/ ;p
Micaela Sundberg

2013-12-14 @ 22:14:32
URL: http://seriesnack.se/
Postat av: SERIESNACK.SE

SV: Tack! Jättesnällt. :) Bra tips. Får kika på det någon dag efter jul!

Svar: Det var så lite! ;P
Micaela Sundberg

2013-12-15 @ 15:04:25
URL: http://seriesnack.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: