DATUM: 2013-08-19 / TID: 01:23:00
KATEGORI: Gifs, Pretty Little Liars, Serienyheter

Pretty Little Liars säsong 4.

   
   
Jag har äntligen kommit ikapp Pretty Little Liars säsong 4 nu! Jag kollade på alla tio avsnitten igår och idag, så nu är jag redo för nästa avsnitt! Och jag måste erkänna, jag är totally in love with Jake och Aria! De är så sjukt söta tillsammans! Jag kan inte sluta flina när jag ser på de två ihop! They're so adorable!
Jag är väldigt trött på Ezra och Aria dock, de har blivit tråkiga och är inte lika intressanta längre som de var i säsong 1 och 2. Jag vet inte längre om jag vill ha dom som endgame. Jag vet att de kommer vara det i slutändan men ändå! Men endgame eller ej, jag är bara glad och lättad att vi har blivit av med dom för ett tag nu även om det är väldigt underhållande att se Ezra svartsjuk. För nu vill jag bara se Jake och Aria ihop! Jag kan som sagt inte sluta le som en idiot när jag ser de två ihop, men samtidigt gör de mig också ledsen på nåt sätt. För jag vet att i slutändan så kommer Aria att såra Jake och välja Ezra. Så jag ska se till att njuta så mycket så länge det varar! :)
 
ETonline: Fair enough. Looking ahead, what are you excited for the PLL fans to see?
Step Up Revolution-stjärnan Ryan Guzman (som spelar Jake): We’re going to leave Aria and Jake with a newfound like for each other that could grow into love. Their relationship is blossoming and you’ll see where it goes next season. I’m also excited because you’ll see me do some martial arts next season.
Postat av: Sarah - seriefreak

En fråga! Hur får du till gifs i dina blogg inlägg? :D

Svar: Skapa bara ett inlägg och sen klicka på html koder. Och skriv <(img src="adressen till gifbilden")> - och skippa ( och ) förresten, jag skrev så för annars kan man inte se html-koden! :)
Micaela Sundberg

2013-08-21 @ 12:16:18
URL: http://seriefreak.blogg.se
Postat av: Sarah - seriefreak

SV; Tack! Ska se om jag lyckas få det där att funka, haha! Springer till igen annars :D haha

Svar: Varsågod! Ja gör så ;)
Micaela Sundberg

2013-08-21 @ 22:51:16
URL: http://seriefreak.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: