DATUM: 2013-08-01 / TID: 13:00:00
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

Dag 1: Berätta kort om dig.

Okej, nu kör vi på den här listan! Jag heter Micaela Sundberg och jag är en glad, blyg och döv tjej som blir 22 den 28 augusti. Jag föddes hörande men blev döv efter ett par månader av en okänd orsak. Så sen dess har jag varit döv och jag använder teckenspråk när jag kommunicerar med nån. När det gäller att kommunicera med hörande, så skriver man i mobilen eller på papper eller kroppspråk. Vilket fall som passar utmärkt.
Jag har en syster och två bröder och jag är äldst. Mina föräldrar är skilda så jag bor växelvis hos dem. På heltid hos pappa och två dagar i veckan hos mamma. Min familj är uppväxt med hundar och vi har haft nio hundar totalt varav två av dom har vi fortfarande. Så jag älskar därför hundar och jag har en egen, go hund som heter Leo.
Jag älskar böcker så jag läser väldigt mycket. Just nu läser jag Under kupolen av Stephen King. Grymt bra bok! Och jag är tokig i film och tvserier så jag tittar mycket på film och följer många bra tvserier. Vill ni veta hur det ser ut, så kolla hit. Jag uppdaterar det inlägget när det behövs.
Jag gick medieprogrammet på Virginskaskolan i Örebro och tog studenten -12. Nu är jag arbetslös, söker arbete och ska börja gå på en utbildning av arbetsförmedlingen i slutet av augusti. Och jag planerar att plugga igen inom en snar framtid också, det gäller bara att komma på vad jag vill bli först.
I framtiden vill jag självklart bilda en familj och skaffa två eller tre barn och ha en massa djur - och vara skuldfri! Det är allt som ni behöver veta om mig ;)
 
Dag 1: Berätta kort om dig
Dag 2: 10 fakta ingen vet om dig
Dag 3: Något eller någon som du saknar
Dag 4: Dina 5 favoritfilmer
Dag 5: En film som får dig att gråta
Dag 6: En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7: Din favoritmaträtt
Dag 8: En maträtt du avskyr
Dag 9: Beskriv din drömkille
Dag 10: Berätta om ditt husdjur
Dag 11: En bild av din handstil
Dag 12: Din förebild
Dag 13: 5 saker du önskar dig just nu
Dag 14: Något du är rädd för
Dag 15: Din drömresa
Dag 16: En film du aldrig tröttnar på
Dag 17: Ditt bästa barndomsminne
Dag 18: En bild av dig själv som barn
Dag 19: En bild av dig själv nu
Dag 20: Din favoritkaka
Dag 21: Ditt favoritdjur
Dag 22: Vilken kändis vill du dela garderob med
Dag 23: Din största crush just nu
Dag 24: Ditt favoritcitat
Dag 25: Din favoritförfattare
Dag 26: Dina 5 favoritböcker
Dag 27: Vad tänker du på nu
Dag 28: Din högsta önskan
Dag 29: Vem vill du byta utseende med
Dag 30: Ditt motto
Postat av: Elin

Hej!
Vad glad jag blev att du berättade om din dövhet, och just att det ju absolut inte märks så här i cyberrymden ;) jag jobbar just nu på ett gruppboende där en också är döv och jag har lärt mig massa stödtecken :)

Är också glad att du ändå kan älska tv-serier så som mig och nu förstår jag hur du upptäcker seriepersoners kemi så bra!!


Svar: Hej!

Haha ja precis ;D jaså, kan du stödtecken? Coolt! Jag blir alltid glad när hörande kan teckenspråk. Det uppskattas verkligen! ;D

Japp, jag har talang för seriepersoners kemi ;) Hittills har jag bara upptäckt några få som INTE har kemi och i GA enligt mig är det George/Meredith och George/Izzie, usch. Båda är bättre som vänner. Och i Arrow är det Oliver och Lauren, jag tycker att de verkar stela och så. Gillar kärlekshistorien ja, men kemin? Tja tyvärr, hoppas de jobbar vidare på det i säsong 2 för jag vill verkligen gilla dom på grund av kärlekshistorien. Men deras noll kemi gör det bara svårt, haha.

Vilka tvserier följer du? :)
Micaela Sundberg

2013-08-03 @ 10:13:04

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: