DATUM: 2013-08-02 / TID: 14:56:00
KATEGORI: Citat, Övriga tvserier

Citat #34.

"Jag älskar dig. Åh gud. Oh my god. Det bara kom ut från mitt ansikte. Jag älskar dig. Jag bara... Jag gjorde det igen. Jag älskar dig. Det gör jag. Jag bara, jag älskar dig. Och jag har försökt att inte säga det. Jag har försökt så hårt att bara ignorera det och inte säga det... Jag är så kär i dig. Du är.... du är i mig. Du är som... det är som du är en sjukdom. Det är som jag är smittad av Mark Sloan och jag kan bara inte tänka på något eller någon... och jag kan inte sova. Jag kan inte andas. Jag kan inte äta. Och jag älskar dig. Jag älskar dig hela tiden. Varje minut, varje dag. Jag älskar dig. Gud, det känns så bra att bara säga det. Jag mår så mycket bättre. Jag... jag älskar dig."
- Lexie till Mark, Greys Anatomy säsong 8 avsnitt 22.
 
Världens bästa kärleksförklaring och då menar jag verkligen världens bästa! Den vinner
över alla kärleksförklaringar jag nånsin hört i alla filmer och tvserier!
Postat av: SERIESNACK.SE

Den är jättefin men den slår inte en kärleksförklaring som finns i Shonda Rhimes andra serie, nämligen i Scandal. Den är bäst. :)

Svar: Jag kollar inte på Scandal, så jag vet inte och jag har inga planer på att se den heller. Hur var "den bästa" kärleksförklaringen där då? ;P
Micaela Sundberg

2013-08-02 @ 16:11:18
URL: http://seriesnack.se/
Postat av: SERIESNACK.SE

Sv: Jag har den på min blogg under Scandal-kategorin. :)

Svar: Då kollar jag om det stämmer eller inte, haha :P
Micaela Sundberg

2013-08-03 @ 10:37:42
URL: http://seriesnack.se/
Postat av: SERIESNACK.SE

SV: Haha! Tro mig, du skulle gilla det mer om du såg serien för då förstår man karaktärernas bakgrund lite mer :) Men ja, se videon ändå!

Svar: Jag kanske ska se Scandal nån gång, men bara inte nu. I framtiden kanske, haha xD videon funkar inte, så jag får väl vänta och se om jag nånsin ska se serien eller inte :P
Micaela Sundberg

2013-08-04 @ 09:04:29
URL: http://seriesnack.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: