DATUM: 2013-08-14 / TID: 18:02:00
KATEGORI: Gifs, Jag älskar/hatar, Övriga tvserier

BrOtp #1; Marek.

Derek och Mark från Greys Anatomy. De kommer alltid att vara en av mina brotps. De hade en av tidernas bästa bromance och då menar jag det verkligen! Åh vad jag älskar deras bromance!
De växte tillsammans och vi fick veta att Mark hade satt Dereks favoritgroda i en mikrovågsugn, haha. De hade gått på college tillsammans och de arbetade tillsammans i New York. Mark var bestman på Derek och Addison bröllop. Det Mark gjorde mot Derek med Addison var fel. Men Mark måste ha varit en väldigt bra vän för Derek förlät honom till slut.
Det hade alltid varit roligt att titta på deras scener ihop, deras konstiga samtal om hur de älskade varandra, hur de vårdade varandra, hur osäker Mark var med att dejta Lexie eftersom hans bästa vän inte tillät honom att göra det. Av vad jag hade sett så var Mark alltid den enda sanna vännen för Derek.
De bara förstod varandra och de fick uppleva att bli pappor samtidigt - något de var i ett lugnt konkurrens med varandra om, som Mark en gång nämnde om. De gav varandra alltid råd om kvinnor. De kunde vara barnsliga runt varandra också. Minns ni när Derek betalade den lilla pojken utan öron till att lura Mark om att han var hans son? LMAO! De var bara så härliga och roliga tillsammans! Jag är så fucking jävla ledsen att vi aldrig mer får se deras bromance igen. De är en av de stora anledningarna till att jag älskar serien. Jag kommer alltid älska det faktumet att Derek grät när Mark dog, för detta visar hur mycket han älskade honom. Deras bromance är forever!
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: