DATUM: 2012-12-09 / TID: 18:30:00
KATEGORI: Film

Veckans filmer (3-9 december).

Godsend / Step Up Revolution / Christmas in Wonderland / Love Actually
 
Godsend - handlingen: Paul och Jessie Duncan förlorar deras älskade son Adam i en tragisk olycka, dagen efter hans åttaårsdag. Men i samband med begravningen dyker en Dr. Richard Wells upp med ett osannolikt erbjudande: att klona och ge dem Adam tillbaka på nytt. De uppenbara lagliga, etiska och moraliska frågetecknen överskuggas av deras kärlek till sonen, och de accepterar erbjudandet. I gengäld kräver Wells total sekretess, och de måste därför klippa alla band med familj och vänner och lämna sin hemstad. Deras nya liv tar sin början i den lilla staden Riverton, där Wells fertilitetsklinik Godsend är belägen och där Adam ska klonas och födas. Den pånyttfödde Adams liv löper sedan på utan problem. Fram till hans åttonde födelsedag...
I rollerna: Robert De Niro, Greg Kinner, Cameron Bright, Deborah Odell, Jenny Levine, Rebecca Romijn bl.a.
Vad jag tycker: Den började väldigt lovande, spänningen var lidlig, det hände saker och sen när det började närma sig till slutet tog det en oväntad vändning. Jag blev chockad men ändå samtidigt inte då jag faktiskt hade en aning om DET som var den oväntade vändningen. För att sammanfatta: det är en spännande och bra film med en bra story och fantastiska skådisar - men jag gillar inte det alldeles slutet. Alls. Jag blev jättebesviken. Det kunde ha slutat bättre än så. Men annars som sagt i övrigt är den en bra film som jag självklart kan rekommendera! Trailern kan ni se här.
 
 
Step Up Revolution - handlingen: Emily kommer till Miami med förhoppningarna om att bli en professionell dansare. Hon blir förälskad i Sean som är ledaren i en dansgrupp vars bostadsområde hotas av Emilys pappas byggplaner...
I rollerna: Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Adam G Sevani, Stephen Boss, Chadd Smith, Jessica Guadix, Cleopatra Coleman, Morgane Slemp, Megan Boone, Peter Gallagher bl.a.
Vad jag tycker: Helt underbar dansfilm! Jag satt och nästan bokstavligt dreglade till alla dans-moves, så otroligt jävla grymt ju!!! Till och med nästan grymmare än de tre tidigare filmerna. Min favoritdans är helt klart den med alla svarta hattar och kostymer eller i slutet. Så himla snyggt! Och jag blev också jätteglad när Moose överraskat dök upp i slutet mitt under dansen. Han har ju alltid varit min favorit, så det är ett stort plus! Fantastisk film, bra story, fin love-story, underbara och härliga karaktärer, bra manus, bra skådisar och grymma dans-moves. Och för att inte tala om vilken O-T-R-O-L-I-G kemi som huvudskådisarna Ryan Guzman och Kathryn McCormick har!!! Och så är Guzman dessutom FÖR snygg också, bara så jäkla snygg! Och älskar ni dansfilmer så är denna ett måste som fan! Trailern kan ni se här.
 
Christmas in Wonderland - handlingen: Mamman är fast i L.A. över julen så syskonen Saunders får gå och julhandla med sin pappa. Julshoppingen visar sig dock bli ett riktigt äventyr då syskonen hittar en miljon dollar. Tyvärr är det nån annans pengar...
I rollerna: Patrick Swayze, Matthew Knight, Amy Schlagel, Tim Curry, Carmen Electra, Preston Lacy, Cameron Bright, Matthew Walker, Chris Kattan bl.a.
Vad jag tycker: Den har jag sett tidigare ett par gånger. Jättemysig och rolig barnfilm som får en att skratta mycket! Den tåls att se om och om igen vid julen för den tröttnar man helt enkelt aldrig på! Den är ju bara för härlig. Ett roligt äventyr som utspelar sig under större delen av filmen på köpcentret där en massa saker händer när barnen jagas av männen. Rekommenderar den verkligen! Trailern kan ni se här.
 
Love Actually - handlingen: Julen närmar sig i England och ovanliga saker sker runt omkring. För åtta personer är livet på väg att förändras på ett eller annat sätt där kärleken är inblandad. Några blir förälskade, andra bryter upp och en del är desperat ensamma och söker efter någon speciell...
I rollerna: Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompsson, Liam Neeson, Alan Rickman, Keira Knightley, Joanna Page, Laura Linney, Bill Nighy, Martin Freeman, Billy Bob Thornton, Kris Marshall, Gregor Fisher, Chiwetel Ejiofor, Heike Makatsch, Andrew Lincoln bl.a.
Vad jag tycker: Jag kan inte fatta att jag aldrig har sett den förut, men jag är glad att jag nu slutligen tog tummen ur röven och kollade på den för första gången idag. Och oj, vilken mysig julfilm! Under nästan hela filmen satt jag bara och log. Kärleken var verkligen överallt - vacker, fin, mysig och allt. Bara så underbart! Min favorithistoria i filmen är helt klart styvfadern och pojken. Jag vet inte vad mer jag ska säga - annat än att den är en fantastisk film med många fina love-storys! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
Postat av: FlizanLizan

Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

2012-12-09 @ 18:36:18
URL: http://flizanlizan.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: