DATUM: 2012-12-24 / TID: 13:10:00
KATEGORI: Gifs, One Tree Hill, Tidsfördriv, listor

OTH dag 4 - favorit kvinnliga karaktär.

Det här är ju nästan till och med svårare än förra! Jag gillar alla på olika sätt! Och då snackar jag om Peyton, Brooke, Haley och Karen. Och nej, jag utesluter Deb då jag aldrig riktigt har gillat henne faktiskt. Det var först då som hon slutade knarka på riktigt som jag började tycka om henne - vilket var i slutet av säsong 4. Men ja, nu till min favorit kvinnliga karaktär...
 
Jag får nog säga Brooke. Varför? För att hon är den som har utvecklats mest. I början fick jag intrycket av att hon var väldigt ytlig och lösaktig och att hon bara älskade pojkar, pojkar och pojkar. Men ju längre vi lärde känna henne, desto mer insåg jag att hon var så mycket mer än så. Hon var inte alls ytlig. Hon visade sig vara tuff och ha känslor.
Hon har gått igenom så mycket, för mycket - hon har blivit sårad många gånger, hon har dejtat fel killar, hon har blivit sviken av sin bästa vän två gånger, hon har blivit bedragen tre gånger, hon har blivit grovt misshandlad och rånad, hon har nästan dött, hon har förlorat sitt företag, hon har blivit gripen för bedgeräri, hon har fått veta att hon aldrig kan bli gravid, hennes föräldrar har aldrig brytt sig om henne under hela barndomen och istället gett henne bara massor av pengar, hon har tagit hand om ett fosterbarn Sam men sedan förlorat henne till biologiska mamman och massor, massor mer. Men ändå är hon fortfarande stark och stannar kvar på fötterna trots allt som hänt på vägen.
Och till slut, nio säsonger senare - hon har äntligen allt som hon förtjänar och som hon har velat ha så länge. Hon fick sitt företag tillbaka, hon fick sina föräldrar att älska henne och finnas för henne (mamman i slutet av säsong 6 medan pappan i slutet av säsong 9), hon gifte sig med Julian (säsong 8) och mot alla odds blev hon gravid med deras tvillingspojkar (säsong 8).
 
Slutsats: Brooke Penelope Davis är en vacker, jordnära, underbar, lojal, fantastisk, omtänksam och snäll tjej som månar om alla hon älskar. Hon låter alltid andra gå före sig själv, så mycket bryr hon sig om att alla ska ha det bra. Och hon står upp för att tjejer inte ska gå till size 0. Och hon är en fantastisk mamma! :)
 
Dag 1 - Favoritsäsong
Dag 2 - Favoritavsnitt
Dag 3 - Favoritögonblick
Dag 4 - Favorit kvinnliga karaktär
Dag 5 - Minst favorit kvinnliga karaktär
Dag 6 - Favorit manliga karaktär
Dag 7 - Minst favorit manliga karaktär
Dag 8 - Favoritpar
Dag 9 - Minst favoritpar
Dag 10 - Favoritvuxen
Dag 11 - Favoritplats i Tree Hill
Dag 12 - Favoritvänskap
Dag 13 - Favoritcitat
Dag 14 - Favorit Lucas voiceover
Dag 15 - Favoritskådespelare
Dag 16 - Favoritskådespelerska
Dag 17 - Favoritstoryline
Dag 18 - Favoritklädstil
Dag 19 - Scenen som får dig att skratta hysteriskt
Dag 20 - Scenen som får dig att gråta
Dag 21 - Scenen som får dig att skrika
Dag 22 - Favoritskurk
Dag 23 - Roligaste karaktär
Dag 24 - Favorit bröllopavsnitt
Dag 25 - Nåt som du önskar aldrig hade hänt
Dag 26 - Karaktären som du relaterar till mest
Dag 27 - Favorit "borta från Tree Hill"-avsnitt
Dag 28 - Snyggaste man
Dag 29 - Snyggaste kvinna
Dag 30 - Nåt som du hade velat ändra på i serien

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: