DATUM: 2012-12-07 / TID: 01:01:00
KATEGORI: Allmänt

Jag har skottat snö.

Idag har jag skottat snö för första gången! Nånsin, tror jag. Eller annars så var det första gången på jättemånga år! När jag tittade ut från fönstret i morse och såg all snö som hade lagts på under natten, tänkte jag "Jag borde hjälpa pappa då och då! Jag ska ut och skotta sen!". Så runt mellan kl tre och halv fyra tog jag med Leo ut, som fick springa runt och leka helt fritt som vanligt, och började skotta snö. Efter över en timme blev jag klar! Jag var så helt slut!
 
När jag var klar med att skotta snö, gick jag in och värmade mig. Det var ju så svinkallt ute! Och jag hade ju inga vantar på mig heller då för jag trodde att det bara skulle ta typ tio minuter. Men så blev ju det inte, istället tog det över en timme. Så jag frös därför om mina händer när jag var inne igen. Och jag hade också lite ömma muskler efter det. Jag hade ju inte haft idrott sen våren 2011, vilket betyder att jag verkligen är så jävla otränad! Så jag strechade på hela kroppen och efter det blev det genast bättre! 
När det väl var gjort, lade jag mig på soffan och vilade och fortsatte att se ett par avsnitt av Prison Break. Gött! ;)
Postat av: sofia

duktig tjej ;)

Svar: Tackar! :P jag tänkte ju varför inte liksom jag borde hjälpa pappa med allt ibland? Typ städa, laga mat. Än att vara lat och arbetslös i väntan på att få ett jobb! xD
Micaela Sundberg

2012-12-07 @ 12:59:25
URL: http://akeytothelife.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: