DATUM: 2012-12-08 / TID: 01:37:00
KATEGORI: Personligt, tankar, åsikter, Tidsfördriv, listor

Dagens fråga.

Sofia har ställt frågan på sin blogg som fick mig att vilja att fråga er också! Be honest! Om du var hörande och plötsligt tvingas att välja att bli antagligen döv eller blind, vad skulle du välja? Och varför? ;)
Postat av: izabelle

Hej. vilken fin blogg du har! :) Är du intresserad av att läsa en ny och fräsch novell som handlar om Justin Bieber?
I min novell kommer man att få följa Esme Haven är en ung attraktiv kvinna, som gör allt för att hålla sin karriär så långt ifrån botten som möjligt. Med hjälp av sin trofasta vän och kollega Adam Duhmel, får hon en dag det uppdrag hon alltid drömt om. Ett uppdrag som kräver ny identitet, en ny bostad i en helt annan stad och en helt ny look.
Har hon det som krävs för att kunna fullfölja sitt uppdrag? Hennes uppdrag som går ut på att gå under djupet i Los Angeles gator och hitta gruppen som kallar sig för "Five", där ingen mindre än badboyen Justin Bieber står högst på listan över människor ingen vill se i livet.
Blir det en dans på rosor som hon förväntar sig eller händer det som hon aldrig vågat drömma om?

Detta är en resa full av äventyr, intriger, mörka hemligheter och en förbjuden kärlek som träffar två helt olika människor med två helt olika världar och när det inte kunnat bli värre står Esme inför ett beslut som kan förändra hela sin framtid. Låter det intressant? Besök gärna min novellblogg, www.AlwaysKidrauhl.blogg.se KRAM

Svar: Tack så mycket! ;D självklart är jag intresserad av att läsa även om jag inte är ett fan av honom! Ska kolla in den ;)
Micaela Sundberg

2012-12-08 @ 02:45:49
URL: http://www.alwayskidrauhl.blogg.se
Postat av: ~ It's Nour

Dööööv eftersom att vara blind måste vara förjävligt. Inte kunna se. Liksom att inte kunna höra sure, jag ser saker iaf. Kan ta i saker och VETA exakt vad jag håller i osv. Sen tycker jag det är coolt med döva människor. Liksom teckenspråk är awesome vill verkligen lära mig det :]

Svar: Detsamma! Jag skulle också välja döv om jag vore hörande! För som du sa, vore man blind så kan man ju inte se och uppleva världen. Så det är bättre att vara döv för då kan man ju se och uppleva världen till skillnaden från blinda som inte kan det! :P
Micaela Sundberg

2012-12-08 @ 17:46:45
URL: http://infinityfearless.blogg.se/
Postat av: sofia

Du vet vad jag tycker ;) DÖV utan tvekan om jag var hörande!

2012-12-08 @ 20:54:47
URL: http://akeytothelife.blogg.se
Postat av: Josefine

Döv helt klart! Fan vad läskigt det hade varit att inte se något! Man vet ju inte var man är eller hur något ser ut, nee usch. Däremot skulle en värld utan musik vara ganska jobbigt också så klart, men ja hellre det än att det är helt svart! ;)

Svar: Okej, tack för svar ;)
Micaela Sundberg

2012-12-08 @ 21:19:52
URL: http://accordingtomeee.blogg.se
Postat av: ~ It's Nour

Sen kan man inte se serier osv! Fyfan vad hemskt liksom!

Svar: Precis! Det hade varit för jävligt då!
Micaela Sundberg

2012-12-08 @ 21:26:32
URL: http://infinityfearless.blogg.se/
Postat av: Emma

döv, utan tvekan! hade ju inte kunnat rida om jag var blind, haha. ;)

Svar: Tummen upp ;P jag hade valt döv också om jag vore hörande! :P
Micaela Sundberg

2012-12-11 @ 18:08:08
Postat av: TVseries

Döv. Det är större chanser att få hörseln tillbaka än synen :) Tycker jag iaf!

Svar: Ja, kanske, kanske inte :) Jag föddes hörande och efter några månader förlorade jag hörseln. Och då opererades jag för att försöka få tillbaka det. Men tyvärr funkade det inte, jag förblev döv. Det är olika för alla. Antagligen så fungerar det eller inte!
Micaela Sundberg

2013-07-01 @ 19:51:27
URL: http://www.tvseries.webblogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: