DATUM: 2013-05-19 / TID: 17:13:00
KATEGORI: One Tree Hill, Supernatural, The Vampire Diaries, Tidsfördriv, listor

#4: tio topp bästa tvserier.

På fjärde och delad plats kommer Supernatural och The Vampire Diaries! Jag börjar med Supernatural. Den är bara så sjukt bra och bröderna dean och Sam är så gudomligt snygga! Varje fall, som bröderna jobbar med, är alltid spännande att följa och varje säsong har alltid en stor, spännande storyline att följa trots nytt fall i varje avsnitt.
Till exempel i säsong ett så handlar det om att hitta pappa, demonen med de gula ögonen och Colten, i säsong två handlar det om att ta reda på sanningen om Sam och de barnen och att döda demonen med de gula ögonen med hjälp av Colten, i säsong tre handlar det om demonerna och att rädda Dean från att hamna i helvetet och så vidare i resterande säsonger. Och så sist men inte minst, den största anledningen till att jag älskar serien är bröderna. Älskar deras relation jättemycket, de är episka, de har en väldigt djup kärlek för varandra och skulle alltid offra sig för varandra oavsett liv eller död.
Och nu The Vampire Diaries. Den har allt! Kärlek, spänning, vänskap, familjrelationer, sorg, humor, drama, många OMG ögonblick, många fantastiska storylines, skurkar, Klaus, Klaus, Klaus, Klaus, ja listan kan göras lång! Vilket är varför jag älskar serien. Den lever alltid upp till mina förväntningar och är alltid så spännande jämt vilket är ett stort plus. Och det absolut värsta med serien är "vilket par som hör ihop"-kriget mellan fansen om Delena och Stelena. Har aldrig sett nåt liknande. Tänk till exempel på Lucas/Brooke och Lucas/Peyton i One Tree Hill. Fansen bråkar inte om vilket av de två som hör ihop mer. Men det gör Delena-fans och Stelena-fans och det slutar alltid med att de hotar varandra, hotar eller hoppar på manusförfattarna, säger dumma saker, blir ovänner eller helt enkelt bara bråkar. Har aldrig sett nåt liknande, som sagt, haha. Men annars är den en helt grym tvserie! Kommer alltid att finnas i mitt hjärta! ♥

Tidigare: #10 Pretty Little Liars #9 The OC #8 Beauty and the Beast #7 Friends #6 Prison Break #5 Greys Anatomy

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: