DATUM: 2015-05-10 / TID: 13:14:03
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar, iZombie

Veckans tvserier (v 18).

Once Upon a Time 4x19 Lily:
Vilket bra avsnitt! Älskade Emmas backstory! Äsch, vad hemskt att se henne att ännu en gång bli sviken av Lily! Inte för att tala om det faktum att hon förstörde Emmas chans att äntligen få en familj! Mitt hjärta brast verkligen för henne. Men å andra sidan var det heller inte riktigt Lilys fel, hon kan ju inte rå för hennes dåliga beslut. Hon är ju ond på grund av vad Charming och Snövit fixade. Hon vill inte, men är tvingad ändå att vara ond. Stackars Lily! Jag hoppas verkligen att de kan fixa så att hon inte längre är det för hon förtjänar det inte och även att Emma behåller sin.
Rumple fortsätter att vara hemsk! Det spelar ingen roll att han gjorde det rätta med Belles hjärta i slutet, för det räcker ändå inte. Han är ändå fortfarande hemsk. Och vad som krossar mitt hjärta är att Belle utan tvekan kommer att förlåta honom en dag och ta honom tillbaka trots allt han gjort. Förlåt mig, Rumbelle-shippers, men jag vill verkligen inte att det ska hända. För hon förtjänar bättre än så här! Jag ändrar mig så fort han väljer henne över magin, men det tvivlar jag på att han kommer göra. För han älskar magi mer, sorgligt nog. Och en sak till, jag borde verkligen inte vara chockad men jag är ändå fortfarande chockad över det faktum att hans hjärta är helt svart med bara en gnutta, gnutta röd prick! Det fick mig också att tänka på en scen med Hookelle i säsong 2 när Belle sa till Killian att hans hjärta var ruttet och att Rumples hjärta var sant. Haha, så ironiskt ju! Det är ju totalt tvärtom, haha. Men ja...
Jag älskade även Reginas och Emmas roadtrip även om det inte hände bra saker därborta. Jag älskade när Regina stod och övertalade Emma att inte göra något dumt. Jag är så stolt över hur långt de har kommit nu sen säsong 1. Jag fullkomligt älskar deras vänskap! Låt det fortsätta så! ;)
Och så slutet!!!?! Jag så hoppades att Robin var under en spell när han valde Marion för några avsnitt sedan. Men nej, tydligen valde han det helt själv. Vad fan har hänt med honom!? Vad hände med att han valde Regina? Han gav ju upp för lätt! Och som om det inte kunde bli värre, så blev det så mycket värre - för nu visar det sig att Zelena är gravid! Herregud, allt är så stökigt nu för Outlaw Queen shippers. Och det sjukaste av allt är att även om Robin nu äntligen vet att Marion hela tiden har varit Zelena så väljer han ändå att stanna! Vad fan? Vore jag Robin, så skulle jag sticka ändå. Bebis eller inte och så dödade Zelena ju också hans fru och har låtsats vara henne sen dess. Men ändå väljer han att stanna? Vem fan är du? Stackars Regina! Hur ska de nu fixa detta!?
 
iZombie 1x07 Maternity Liv:
Detta avsnitt var väldigt underhållande, jag älskade varenda minut! Det var sååå kul att se moderliga Liv, haha. Jag älskar att Lowell fortfarande är med! Jag gillar honom alldeles för mycket och även LivWell. Behöver alltid min dagliga dos av dem!
Det var så kul att Lowell blev tillfälligt gay och att det slutade med att deras dejt istället blev liksom en "bästa vän"-dejt som för övrigt var så jäkla sött! De är seriöst bara så pinsamt söta tillsammans. När de dansade? You little dorks! Jag älskade också referensen om Rumplestiltskin och One Direction haha! Jag skrattade väldigt mycket, jag älskar verkligen såna små referenser som då och då kommer från ingenstans. Fortsätt med det, säger jag bara!
Men en sak har börjat störa mig lite nu. Eller rättare sagt, jag har börjat få lite misstankar också om Lowell. Det är tack vare alla teorier på tumblr, grr. Tro mig, jag vill INTE men jag kan bara inte låta bli. För jag insåg efter en av teorierna att han faktiskt är FÖR bra för att vara sant! Så tänk om han faktiskt är inblandad med Blaine? Att hans jobb är att spionera på Liv för att kunna rapportera till Blaine? Tänk om?! Jag hoppas det för guds skull inte! Jag hoppas att Lowell faktiskt är en äkta kille som han alltid har varit sen han kom till serien. För jag skulle bara inte stå ut om han visar sig vara ond och jobbar för Blaine! Så snälla snälla snälla, låt Lowell vara äkta!
Och sen så fortsätter Major bara att försätta sig i fara. Sluta med det, snälla, säger jag bara! Visst, jag förstår att han har frågor och vill ha svar, men ändå! Se vad som nu hände. Nu har han hamnat i häktet. Icke bra. Undra hur det kommer gå? Och nu så är han också närmare sanningen om zombies då han hittade en hjärna. Jag gissar att han kommer att få reda på om zombies innan slutet av säsongen om han fortsätter såsom han gör nu. Och jag hoppas verkligen också att Major INTE blir en zombie när han väl får reda på sanningen bara för att Liv skulle kunna vara med honom. Det hoppas jag verkligen inte, för det vore tråkigt om de valde den vägen.
 
Ledsen för ett väldigt försenat inlägg, men här är det nu. Och nej, jag har inte sett Arrow 3x21 vilket jag ska i kväll tillsammans med denna veckans 3x22. Så det får därför hamna i inlägget med v 19. Jag har heller inte sett denna veckans Once Upon a Time och iZombie som jag ska se strax! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: