DATUM: 2015-02-03 / TID: 21:35:11
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 2x10 Survival of the Fittest.

Jag såg precis The 100 2x10 Survival of the Fittest och vilket galet bra avsnitt det var! Rätt mycket hände, jag älskade det. Markera för att läsa vad jag tyckte :)
 
Till att börja med, så älskade jag i detta avsnittet hur många delades upp i udda par. Lexa och Clarke. Bellamy och Lincoln. Jaha och Murphy. Det intressantaste var förstås Lexa/Clarke och Bellamy/Lincoln.
 
Bra framgång för Bellamy och Lincoln. I säsong ett kunde de inte ens prata utan att vilja döda varandra. Men nu i säsong 2 så kunde de för första gången samarbeta utan att vilja ge sig på varandra. Bellamy ser äntligen Lincoln för den personen han verkligen är. Skönt! Jag älskade alla deras scener i detta avsnittet. Särskilt när Bellamy berättade om hans mamma och Octavia och när Lincoln berättade om när han var liten. Lite bonding tid, helt enkelt. Men slutet!!!! Åh nej Lincoln! Jag fick totalt panik där! Fan, fan, fan! Jag mår så dåligt för Bellamy nu att han har blivit fångatagen av bergafolket. Det värsta har inträffat. Det enda jag bara kunde tänka på var det sista Clarke sa till honom. "Det är värt risken" nåt i den stilen. Och se nu vad som hände! Jag hoppas för guds skull att Bellamy kommer att klara sig! He dies, I riot! Trust me.
 
Och en fucking gorilla!? Jag blev fan rädd när gorillan plötsligt dök upp, han var ju så skräckinjagande för allt han bara ville var att döda, döda, döda. Och han var så sjukt snabb! Creepy! Det var spännande när Lexa och Clarke fightades mot honom. Och jag bara måste säga det här: gorillan var fantastiskt gjord! Och nej, jag blev inte alls överraskad över gorillan som många verkade ha blivit. I piloten hittade ju Finn några fotavtryck i skogen och nämnde för Clarke att han gissade på apor. Visst, fotavtrycken var små, men ändå. Det finns ju miljontals olika sorters apa så man ska vara beredd på att det även kan finnas gorillor också.
Apropå Lexa och Clarke. Jag älskar verkligen deras vänskap. Jag älskar hur den bara växer sakta. De lyssnar verkligen på varandra och de lär sig av varandras ledarskap. Jag bara GO LEXA när hon sa "Attackerar du henne, attackerar du mig." Badass tjej! Jag gillar bara Lexa mer och mer för varje avsnitt. Tyvärr kommer hon nog att dö med tanke på att hon har fått en roll i The Walking Dead's spinoff serie, snyft. Men till dess ska jag njuta av karaktären så mycket jag kan :)
 
Det är intressant med denna nya alliansen, jag ser fram emot att se hur den utvecklas i resten av säsongen. Jag hoppas bara att det inte händer nåt som förstör den sen. Spännande! Jag älskar rollen som Octavia verkar äntligen få nu. Jag bara GO GO OCTAVIA i hela avsnittet! Hon var helt galet modig som vågade att ge sig ut i en hård fight med mannen. Hon vägrade att ge upp och hon bara fortsatte att gå upp varje gång hon föll. Imponerande! Det är varför hon är en av mina favoritkaraktärer i serien. Jag älskar att hon är så tuff och modig och att hon inte är rädd. Det ska bli intressant med Octavia som Indras andra man. Jag ser fram emot det! ;)
 
Så Jaha och Murphy tillsammans med några andra ska gå och försöka hitta "Ljudets stad" eller vad det fan kallas nu igen. Det kommer att bli jätteintressant att följa den storylinen! Frågan är bara, finns den verkligen? För ärligt talat så tycker jag att det låter lite för bra för att vara sant. Men det återstår att se! Och apropå Jaha. Jag gillar honom mindre och mindre för varje avsnitt. Han har blivit så irriterande på sistone. Han blir alltid så sur nuförtiden när han inte får bestämma. Löjligt! Så nu bryr jag mig för första gången inte om han kommer att dö eller ej. Han får gärna för mig dö. Om jag hade kunnat, så hade Jaha och Finn fått byta plats. Men ja, nu har det ju skett som det skedde, så man kan inte göra nåt. Hur som helst ska det bli spännande att se om staden verkligen finns och vad som kommer hända om de hittar den.
 
Spännande slut, som sagt! Alltså med Bellamy. Blir tokig, måste ha nästa avsnitt NUUUU!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: