DATUM: 2015-04-27 / TID: 19:47:09
KATEGORI: Övriga tvserier

The Messengers.

Jag kollade in en annan, ny serie The Messengers från CW igår. Egentligen skulle jag se den i förra veckan när den hade premiär, men efter recensionen av seriedrottningen avstod jag från att titta. Men ett tag senare i veckan tänkte jag "Men vänta, vi gillar ju inte alltid samma saker. Tex OUAT som jag faktiskt tycker är sjukt bra i varenda avsnitt medan hon byter ofta åsikt" och då blev det så att jag bara "Åt helvete med recensionen! Jag SKA se den för att jag vill och få en egen åsikt!" och det gjorde jag till slut igår.
Och till min överraskning gillade jag den faktiskt. Jag har alltid älskat övernaturliga serier. Eller egentligen, jag var först lite förvirrad i piloten för att den introducerade för mycket på en och samma gång i 40 minuter, så man fick liksom nästan inte grepp om handlingen. Men efter det andra avsnittet fick jag ett lite bättre grepp nu.
Så jag ska naturligtvis fortsätta se den! Visst, chansen är stor att den blir nedlagd med tanke på låga tittarsiffror, men vem bryr sig? Jag tar risken! Jag blev ju också en Raul och Erin shipper, så de är en av riktigt bra anledningar till att fortsätta titta ;)
 
The Messengers är en ny serie på kanalen CW som handlar om en grupp med främlingar som, efter ett främmande objekt landat på jorden, tillfälligt dör från en energipuls som det genererar. När de kommer tillbaka till liv igen upptäcker de att de har fått nya, övernaturliga förmågor.
(texten är snodd från seriedrottningen)
 
Postat av: TVseries-Hennie

Håller med, kände lite "What the hell?!", och bara gav den en chans för att liksom haha :P Tycker den verkar ganska bra hittills though :)

Svar: Haha ja precis, jag är glad att jag hade TVÅ avsnitt att se på raken. Det tycker jag med! Fortsätter den så, så hoppas jag verkligen att CW inte nedlägger den i slutändan. De satsar ju på sommarserier, så varför inte blir TM också en? Men det återstår att se hur resten av säsongen blir!
Micaela Sundberg

2015-04-27 @ 21:33:58
URL: http://www.tvseries.webblogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: