DATUM: 2014-03-30 / TID: 19:13:00
KATEGORI: Gifs, Once Upon a Time, Serienyheter

Once Upon a Time in Wonderland.

I torsdags hade Once Upon a Time in Wonderland premiär på kanal11 och jag spanade självklart in det! Det är en spinoff serie till Once Upon a Time och handlar om Alice och utspelar sig i Underlandet för er som inte vet.
Och jag älskade piloten! Det var riktigt bra, så det blir att följa den på tv varje torsdag! Jag vet att serien har blivit nedlagd för ett par dagar sedan, men jag bryr mig inte. Jag fortsätter titta ändå, främst för att jag gillade verkligen piloten. Så varför sluta? ;)
Jag gillade att den tog början i Storybrooke och jag gillar hur den är uppbyggd. Effekterna är kanske inte världens bästa tyvärr, men det är inte hela världen heller. Och jag shippar Cyrus och Alice som fan! De har en fantastisk kemi och de är så jäkla adorable tillsammans! Jag ser fram emot att följa serien på torsdagar! ;)
 
Alice återvänder hem för att berätta om allt det fantastiska hon varit med om i Underlandet, men möts av en misstroende far som väljer att låta utreda hennes mentala hälsa. När Alice återvänder för att försöka hitta bevis för Underlandets existens möter hon anden Cyrus och blir förälskad. Men Röda drottningens hämnd drabbar Alice och tillbaka hemma spärras hon in och tvingas ge upp sina drömmar om Underlandet och Cyrus. Hon hålls fången av läkare som vill att hon ska erkänna att det hon berättat om Underlandet bara är vanföreställningar och att kunna genom en behandling bota henne till att glömma allt. Men när Vita Kaninen och Hjärter Knekt dyker upp för att rädda henne följer Alice med dem för att hitta sin sanna kärlek Cyrus.
 
Postat av: Sofia - En blogg om tv-serier

Själv är jag ganska besviken på serien! Jag hade förväntat mig mer av en Once upon a time serie ;) men jag kommer helt klart att se klart den, men hade den fått en till säsong hade jag lagt ner den...

Svar: Jag älskar ju Alice i Underlandet så det är inte konstigt att jag verkligen gillar den! Tyvärr kunde jag inte hålla mig och nu har jag sett alla åtta avsnitten! Nej det är bekräftat nu att det inte blir säsong 2. MEN det visade sig att det faktiskt skulle bara bli en säsong på 13 avsnitt. Skaparna har lovat ett bra slut på säsongsfinalen på nu fredag. Det hoppas jag! Och det ryktas också att om den hade fått säsong 2 så skulle de använda samma cast men på en annan plats (om det stämmer vet jag inte). Men annars är det officiellt nu att det blir ingen säsong 2.
Micaela Sundberg

2014-04-01 @ 11:16:34
URL: http://seriebloggen.com

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: