DATUM: 2013-09-09 / TID: 10:54:22
KATEGORI: Film

Domestic Disturbance (2001).

Domestic Disturbance såg jag efter World War Z - och den har jag sett väldigt, väldigt många gånger innan. Den var en gammal favorit från min barndom.
Sist jag såg den var för sju eller åtta år sedan och jag hade glömt en del hel i filmen, så därför såg jag den igår. Med helt nya ögon dessutom för sist jag såg den var jag typ bara 14 år gammal och då hade den 5 av 5 i betyg av mig. Och nu? Jo, med nya ögon älskade jag den igår också även om den här gången har det tyvärr svalt lite nu märkte jag efter slutet. Jag var ju 14 år då sist och nu är jag 22 år, så nu känns därför filmen annorlunda. Nu har jag fått se den på nytt och jag älskar den fortfarande, men bara inte lika mycket nu som då.
Det är fortfarande en hel del hotfulla och obehagliga scener, spänningen är fortfarande kanon, den dåliga stämningen med Rick är fortfarande läskig och skådisarna är fortfarande bra vilket räcker gott och väl för mig i slutändan. John Travolta, Vince Vaughn, Matt O'Leary och Teri Polo gjorde alla bra ifrån sig särskilt Vaughn som var ganska läskig i sin roll som Rick och Travolta i rollen som Frank. Jag rekommenderar den varmt till alla som älskar thriller. Trailern kan ni se här.
 
Frank Morrison önskar allt gott till sin 12-årige son Danny. Men sedan Frank skilt sig från sin hustru Susan har Danny gjort uppror och ofta avslöjats med att ljuga. Men Danny skulle aldrig ljuga för sin far. När Susan träffar en ny man, den rike Rick Barnes, måste Frank därför tro på de hemska saker Danny anklagar sin nye styvfar för.
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: