DATUM: 2013-03-06 / TID: 18:18:00
KATEGORI: Gifs, Sammanfattningar, The Vampire Diaries

4x15 Stand by Me.

Innan jag åkte till Ida såg jag ju det senaste avsnittet av The Vampire Diaries 4x15 Stand by me, som för övrigt var så jävla bra men så jävla hjärtskärande, så här kommer mina tankar som utlovat! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SUPERSTORA SPOILERS!
 
Jag vet knappt vart jag ska börja och vad jag ska säga. Egentligen vill jag bara kommentera hur hjärtskärande det här avsnittet är. Det här är tveklöst det sorgligaste och så jävla hjärtskärande avsnittet i seriens historia! Jag har aldrig nånsin gråtit så här mycket i serien - eller rättare sagt har jag aldrig gråtit mig igenom hela avsnittet som jag gjorde med det här. Det är bara så jäääävla ofattbart att Jeremy är död! Jag har så jävla svårt att tro det, att lilla Jeremy är död. Han som var en av mina stora favoriter! Jag hatar Katherine så mycket nu, all min hatkärlek för henne är som bortblåst nu! Allt jag bara känner för den här vidriga subban nu är hat. Jag hoppas att hon dör och att Elena är den som dödar henne! Hoppas det!
 
Jag började gråta redan i början av avsnittet, men det var inte förrän när Matt kom in i Jeremys rum och såg att han var död på sängen och långsamt bröt ihop som jag bröt ihop på riktigt. Jag brast ut i gråt och bara grät, grät och grät mig igenom hela avsnittet. Wow vilket skådespel av Zach Roerig när han långsamt bröt ihop, säger jag bara! Han fullkomligt krossade mitt hjärta där! Och även när han senare, ensam, bröt ihop igen i sin bil efter att ha bitit ihop hela dagen för Elenas skull, krossade han mitt hjärta där också! Han borde få pris för det! So amazing acting!
 
Och sen har vi Elena. Åh, Elena. Nu har hon förlorat VARENDA familjsmedlem! Först hennes föräldrar, sen Isobel, John, Jenna, Alaric och nu Jeremy! Varför kan hon inte få ha kvar åtminstone en!? Förutom Stefan, Damon och Bonnie har hon ingen nu. Det är bara så jävla grymt!
Jag fullkomligt dog som fan när Elena slutligen, chockad, insåg att Jeremy verkligen är död efter att ha levt i förnekelse och då betedde hon sig helt galet - som om hon var alkoholist och blev lätt aggressiv om hon inte hittade nåt att dricka. Ärligt talat så skrämde hon mig just då.
Och sen dog jag ännu mer när Damon bad Elena att lugna sig ner och då hon bara skrek "No, no, no! I can't!" och föll ihop och bröt ihop och sa "It hurts! It hurts! Make it stop! Please make it stop!" (gifs ovanför). Damon, Stefan och Caroline bara stod där och såg på, helt hjälplösa och inte visste hur de skulle hjälpa henne. Det var så jävla hjärtskärande att se! Så att fastän jag redan grät, brast jag ännu mer ut i gråt! Jag fullkomligt var lika förkrossad som hon var! Och sen blev jag besviken när Damon utnyttjade avelsbandet genom att be Elena att stänga av sin mänsklighet. Det borde han inte ha gjort. Men samtidigt förstår jag honom också, han står ju inte ut med att se henne såras. Men fortfarande, han borde inte ha gjort det. Och jag ser också fram emot att se Elena utan mänsklighet, det ska bli spännande att se hur det utvecklas!
 
Och sen slutet! Vilken chock jag fick! Jag kan fan inte fatta att Elena bara tände på huset! Visst, hon är utan mänsklighet nu, men ändå! Stefan har rätt. Tänk om hon en dag vill komma hem? Då vore branden ju förgäves! Ååååh, så hjärtskärande att se Jeremy brinnas därinne! Men på ett vis och sätt var det fint också på nåt sätt ändå! Så hjärtskärande men ändå fint! Och ännu en gång, varför!? Varför måste alla mina favoriter dö!? Lexi, Pearl, Anna, Rose, Jenna, Alaric, Kol och nu Jeremy! Åååh! :(
 
Och sist men inte minst, måste jag också kommentera några små saker. Jag saknade Klaus! Vart fan var han?! Och jag älskade Bamon-kramen! För er som undrar, Bamon är Damon och Bonnie. Damon liksom bara blev lättad över att se Bonnie i livet och sa "Jag totalt skulle kunna krama dig nu" och så gjorde han det, han kramade Bonnie! Hur fint som helst! I hemlighet shippar jag dem faktiskt på grund av böckerna! Och Damon borde inte ha blivit förvånad över Rebekahs reaktion. Helt klart att hon inte är hjärtlös?!
Och jag visste hela tiden att Silas skulle se ut som Shane sen Vaughn sa att Silas kunde se ut som vem som helst så det förvånade mig därför inte när Rebekah hittade honom död på ön och hemma i Mystic Falls stod Silas i Shanes skepnad med Bonnie. Jag tar det som Silas kan byta skepnad. Intressant!! Kan inte nästa fredag komma nu då serien kommer tillbaka igen efter två veckors uppehåll! Jag längtar! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: