DATUM: 2013-01-07 / TID: 15:25:00
KATEGORI: Personligt, tankar, åsikter

Hundar & katter.

Jag vet inte varför, men av en slump för knappt tio minuter sedan började jag plötsligt undra varför katter får vara fria ute hur länge de vill men inte hundar?
Min teori är att katter är självständiga men inte hundar, så därför får katter vara fria ute men inte hundar. Eller så har alla inte testat teorin ännu att hundar faktiskt kan vara fria ute hur länge de vill och ändå komma hem också liksom katter, så därför har vi alltid tänkt automatiskt i åratal att hundar inte kan vara fria för att de inte är självständiga som katter. För att vi är vana att det är alltid så. Eller? xD (bilden är lånad härifrån)
Postat av: sofia

Haha, det undrar jag med nu när du skriver om det här! Även kaniner. De vilda kaniner lever ju i det fria medan de tama i burar.

Svar: Ja, just det! Precis, man kan ju liksom inte låta bli att undra varför det är så och varför man inte kan testa tvärtom! :P
Micaela Sundberg

2013-01-07 @ 15:55:58
URL: http://akeytothelife.blogg.se
Postat av: Lisa

Åh, det undrar jag med.. Haha!

Svar: Bra att det finns flera som undrar samma sak som mig! xD
Micaela Sundberg

2013-01-10 @ 17:18:07
URL: http://lisanymans.blogg.se/
Postat av: Peter Andersson

Lösspringande hundar har en tendens att attackera andra djur, mindre hundar och i viss mån även människor p.g.a sina flockinstinkter.

Katter ser man knappt ute, om de inte vill bli sedda.

Svar: Ja just det! Det där har jag inte tänkt på :)
Micaela Sundberg

2014-02-04 @ 15:59:54

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: