Klaus Mikaelson.

Update: | ✝ Publicerat i Test 1, Test 2, Test 3, Test 4, Test 5
Jag har en stora kärlek till Klaus Mikaelson. Hur kan man inte älska honom liksom?! Hur kan man inte? Han är ju helt underbar! Visst, han är en hemsk person men det är inte allt som han är. Han har väldigt många bra sidor också än vad man tror. Han visar det bara inte särskilt ofta - förutom för Caroline förstås.
 
Han är bara en så förbannat intressant och komplicerad karaktär. Anledningen till att många tycker att han är bara hemsk och inget annat är bara för att han är en missförstånd person. De missförstår honom och hans motiv. De förstår inte riktigt varför han gör det han gör.
Jag minns när han först kom till The Vampire Diaries, då var jag jätterädd för honom trots att han bara är en fikitiv karaktär. Jag skojar absolut inte. Han var verkligen elak och ond och hans motiv var hemska! Jag hatade honom som pesten!
Tills säsong 3 började. Ju flera avsnitt gick, desto mer började man upptäcka många nya sidor av honom som man inte visste att han hade och man började också då äntligen förstå honom, förstå varför han är som han är. Hans pappa Mikael hatade honom. Han hade jagat Klaus i tusen år för att han ville döda honom - typ bara för att han inte var hans biologiska son. Och så hade Klaus blivit sviken så många gånger också. Allt Klaus ville ju bara ha var en familj. Då är det inte direkt så jättekonstigt att han är som han är. På grund av allt det. Han vill ju som sagt bara ha en familj. Även om han ofta är rätt hemsk, så är han egentligen en bra person innerst. Han visar det bara inte. Han har bara svårt för att lita på någon för att våga visa det - förutom för Caroline, han kan vara sig själv med henne.
 
Jag älskar bara honom mer och mer för varje avsnitt som går, min besatthet och kärlek för honom slutar aldrig att växa! Jag är så glad att Joseph Morgan har sin egen spinoff-serie The Originals nu för han förtjänar det verkligen! All credit till honom som är så jävla brilliant på att spela Klaus som är en fantastisk, intressant, komplicerad och missförstånd karaktär ♥