DATUM: 2014-07-16 / TID: 17:46:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead; säsong 3 sammanfattning.

Wowowowow, redan klar med säsong 3 igår! Jag är seriöst helt fast nu! Fantastiskt bra serie ju! Nu har jag bara en säsong kvar, som jag börjar med snare ikväll, och sen är jag ikapp inför säsong 5 i höst! ;) ♦
 
Handling:
Rick tar på sig en diktatorisk ledarskap över gruppen och fortsätter att söka efter en säker plats att bosätta sig på. De hittar till slut ett fängelse som de lyckas att göra till ett nytt och säkert hem. De får dock problem när det visar sig att det finns kvarlämnade fångar i fängelset som inte tvekar att ställa till med trubbel. I närheten av fängelset råkar det finnas stad, vid namn Woodbury, som styrs av den psykopatiska Guvernören. Det dröjer inte länge förrän Rick och Guvernören möter varandra och de blir omedelbart varandras värsta ärkefiender. Nu är det inte bara zombies som är det största hotet längre, utan även levande människor med ofredliga avsikter.
 
Favoritavsnitt:
Jag säger detsamma som jag redan har sagt två gånger; vartenda avsnitt var sååå bra att det nästan är även svårt att bara välja ett den här gången också! Jag får säga säsongsfinalen 3x16 Welcome to the Tombs, det hände så mycket och galet!
 
Favoritkaraktär:
Fortfarande Daryl!!! Denna säsongen fortsatte han att utvecklas mer och mer som karaktär. En fantastisk kille med ett hjärta av guld. Glenn är fortfarande nummer två! Rick gillade jag mindre och mindre under säsongen, men sedan tog han igen sig i slutet och då blev han en favorit igen. När jag inte gillade honom, så var jag rädd för honom. Han var ju helt kall och med helt döda ögon och var bara allmänt konstig. Det var föreståndligt, han förlorade ju sin hustru och han har gått igenom så mycket. Andrea blev en favorit igen denna säsongen, mycket för att hon äntligen blev den personen som jag visste hon skulle bli. Hon förstod vad guvernören var och då gjorde hon allt hon kunde för att stoppa det hela. Därför blev hon en favorit igen. Och sedan så blev Michonne också snabbt en av favoriterna! Hon är så tuff, så badass! Älskar det! Och sedan så älskar jag också Hershel, han är en bra man som bara vill alla väl.
 
Värsta karaktär:
Guvernören! Herregud! Vilken hemsk och kall person! Jag är för mållös för att kunna skriva nåt. Allt som han gjort? Helt ofattbart och så kallt! Så vitt jag vet, så finns det faktiskt tittarna som favoritiserar honom och DET kan jag inte förstå! Den mannen går det ju inte ens att ha medkänsla för. Han borde seriöst inte få leva.
 
Favoritship:
Fortfarande Glenn och Maggie! Så otroligt fina ihop! Så roligt att de förlovade sig! ;D
 
Bäst i säsongen:
Allt! Jag älskade de nya karaktärerna, jag älskade dessa nya storylines, zombierna, fängelset, att Glenn och Maggie förlovade sig och ja allt! Och åh en sak till... snacka om hur glad jag blev att se Morgan från säsong 1! Den som räddade Ricks liv. Det var ju ett tag sedan och han hörde aldrig av sig. Så jag var orolig att han hade dött. Men nej, han lever fortfarande. Så kul att se att han har klarat sig så här långt! Det suger bara att han bara var med i ett avsnitt. Han borde gå med i Ricks grupp! Jag hoppas få se honom igen snart :)
 
Värst i säsongen:
Jag blev jättechockad när Lori dog! Jag visste att hon skulle dö, men inte på det sättet. Snacka om hur chockad jag blev när Carl var tvungen att skjuta henne. Att hennes egen son sköt henne. Helt ofattbart och bara så hemskt. Jag bara satt där och grät. Både för att Carl tvingades skjuta Lori och för att Carl tvingades bli vuxen snabbt. Så hemskt. Alla dör ju som flugor i denna serien. Och oj oj vad kall Carl var när han sköt den där grabben. Han bara sköt grabben, helt kallblodigt! Så hemskt! Helt ofattbart ju! Och sedan så blev jag också jätteledsen när Morgan berättade att hans son Duane inte klarade sig. Så hemskt! Ja, allt är bara hemskt, hemskt, hemskt i serien! Men så går det när man lever i en värld med zombier. Jag kan inte ens föreställa mig vad jag skulle göra om vår värld blir sån. Jag skulle hellre dö än leva i en värld med zombier. Skulle ni? :)
 
Övriga kommentarer:
Serien blir bara bättre och bättre för varje säsong som går! Jag ser såååå fram emot säsong 4! ;)
Postat av: Ica

Vilket avsnitt skjuter Carl pojken??

Svar: Oj, jag minns tyvärr inte vilket avsnitt :( du kanske kan kolla upp det på Imdb? Det står säkert nåt om det i nåt avsnitts synopsis.
Micaela Sundberg

2014-12-08 @ 09:17:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: