DATUM: 2015-01-16 / TID: 23:40:12
KATEGORI: Hart of Dixie, Sammanfattningar

Hart of Dixie 4x01 Kablang.

Idag såg jag premiären av Hart of Dixie 4x01 Kablang och jag älskade varenda minut! Serien känns verkligen som säsonger 1-2 igen och det är underbart som fan! Har ju saknat denna känslan. Inte för att säsong 3 var dålig egentligen, men den var bara inte hälften så bra som säsonger 1-2 var - mycket på grund av Joel/Zoe och Wade/Vivian som är det största misstaget som hänt serien. Säsong 3 tog ju inte igen sig förrän i den andra halvan, så det är förståeligt. Hur som helst, det viktigaste är att serien är tillbaka till sitt rätta jag nu. Markera för att läsa mina tankar ;)
 
Jag är glad att serien äntligen är tillbaka igen efter ett långt uppehåll och jag vet knappt vart eller hur jag ska börja! Så mycket hände i den första halvan av avsnittet och sedan blev det ett tidshopp på åtta veckor och då igen hände det mycket i den andra halvan. Mycket Wade och Zoe! Jag älskade varenda minut! Serien känns verkligen som sitt gamla jag igen som jag redan sagt.
 
Jag visste redan innan att Zoe skulle bli gravid med Wades baby så fort de hoppade i sängen därav tidshoppet på åtta veckor, så jag blev inte ett dugg förvånad när det visade sig att hon är gravid. Men glad blev jag verkligen som fan! Hoppades ju på att de skulle skriva in graviditetet i serien när jag fick reda på att Rachel Bilson var gravid. En Zade baby kan ju fan inte vara fel! Om jag minns rätt, så var Rachel gravid i sjätte månaden när de började filma detta avsnittet. Det märks verkligen vid vissa scener hur stor hon är, särskilt på brösten när hon kom upp ur sjön. Nej, jag är inte gay, men det är svårt att undgå det, de är ju bara där rätt i ansiktet på en, haha. Men jag blev så arg på Zoe där i slutet när hon bara sa nej och stängde dörren mitt framför näsan på stackars Wade. Han som ju äntligen tog mod till sig och sa att han var redo att försöka igen. Inte okej, Zoe! Visst, du flippar ur över graviditetet eller kanske bara är rädd att Wade bara tar dig tillbaka pga barnet, men det är ändå inte okej. Varför berättade hon inte bara!? Wade kanske reagerar bra? Man vet ju aldrig. Men jag är ändå inte orolig, för jag VET att hon kommer förr eller senare att berätta och att de blir tillsammans igen inte bara pga barnet utan för att de också älskar varandra och vill tillbringa resten av livet med varandra. So I have faith! ;)
 
Haha det var så jäkla underhållande när Lavon och George bråkade. Visst, deras bråk var lite löjlig, men ack ändå så jäkla underhållande att se! Det blev många skratt från min del! Jag är fortfarande lite kluven över vem jag vill Lemon ska välja. Sist sa jag ju George, men nu tvekar jag igen. Men en sak är säker, vem hon än väljer så kommer jag att vara okej ändå oavsett för båda är ju bra killar. Det ska hur som helst bli så spännande att se vem hon kommer att välja! Och apropå den där nya killen... jag visste att det bara var ett fejk förhållande så fort de kom in genom dörren, det märktes ju tydligt, så jag blev därför inte ett dugg överraskad när Lemon sa det till AB :)
 
Kul att Crickett ska ha en dejt med den där kvinnan. Hon verkar rätt gullig tjej. Jag ser verkligen fram emot att se vart det kommer att leda mellan dem. Spännande! Jag hoppas på ett lyckligt slut där! Och sedan så är jag glad för Brick och Shelley också. Trots den stora ålderskillnaden så shippar jag dem verkligen, det har jag alltid gjort. Jag hoppas verkligen att det håller mellan dem nu den här gången. De förtjänar ju deras lyckliga slut!
 
Jag ser fram emot nästa avsnitt som kommer imorgon! Kan knappt bärga mig till dess! ;D
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

avsnitten har ju faktiskt varit bra än så länge, wiie! älskade ju första sängen men tycker det har fallit sedan dess :/

Svar: Jag älskar första och andra säsongen. Tredje säsongen är okej. Och fjärde säsong är så jäkla bra som säsong 1 och 2 än så länge! ;)
Micaela Sundberg

2015-01-19 @ 18:42:47
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart ser du avsnitten?:/

Svar: Jag kollar med engelsk text :)
Micaela Sundberg

2015-01-21 @ 21:57:11
Postat av: Helena

Kollar ni på kanal 5 eller på något annatsätt?

Svar: HoD säsong 4 har premiär på kanal5 den 27 januari ;)
Micaela Sundberg

2015-01-22 @ 21:09:56

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: