DATUM: 2014-10-13 / TID: 09:03:00
KATEGORI: Arrow, Sammanfattningar

Arrow 3x01 The Calm.

Äntligen är Arrow tillbaka igen i torsdags! Det var inte så längesen jag kollade ikapp serien och nu är säsong 3 här! Naturligstvis såg jag premiären samma dag det kom. Och vilken fantastisk start på säsong 3! Jag känner på mig att det kommer att bli en helt grym bra säsong! Markera texten för att läsa mina tankar :)

Jag börjar med det absolut bästa: Olicity!!! Äntligen gick de på deras första dejt! Oj, jag smälte så när Oliver sa att pennan som Felicity hade när de träffades för första gången var röd! Naaw! Tänk att han minns vilken färg det var! So many feels! It's not okay! Men trist också att dejten slutade dåligt med en stor explosion. Men huvudsaken är att de båda är oskadda. Och så kyssen på sjukhuset!? AKFKLFHKLHFGI!!! "Don't ask me to say that I don't love you"! Så fint! Men jag blev samtidigt också så besviken när det inte blev nåt mer än så. Men jag är inte orolig. Bara för att det är över nu så betyder det inte att det är över för gott. Det är bara för nu, vi har ju en hel säsong framför oss och mycket kan hända. Jag är helt säker på att det kommer att bli Olicity slutligen. Stephen Amell har själv sagt i en intervju att den enda tjejen i säsong 3 för Oliver kommer att vara Felicity. Nåt i den stilen. Så! ;)

Så kul att Diggle är pappa nu. Åh, hans dotter är ju så adorable! Och på tal om honom. Kommer han inte att vara med i team Arrow längre nu när han har en nyfödd dotter? Oliver sa ju åt honom att sticka pga det. Hoppas bara inte att det är permenerat. Jag älskar ju team Arrow! Och så gillar jag också att Roy är en del av den nu. Älskar hans nya dräkt! ;)

Och jag blev också fundersam över en sak. Är Lance sjuk i cancer? Av att döma av hans hår. Jag måste ha missat det, men nämndes det nåt om det i avsnittet?

Vad kul det var att se Peter Stormare! Han är en av mina absolut favorit svenska skådisar. Han är alltid helt jävla grym på att spela skurk. Mest känd är han för sin roll som maffia John Abruzzi i Prison Break för mig då det är en av mina favoritkaraktärer. Som sagt, så kul att se honom igen även om det bara var en gästroll! ;)

Och slutet! Jag blev jättechockad! Det förväntade jag mig ju inte. Vem sköt Sarah med pilar? Och hon kände tydligen denna personen. Undrar vem det kan vara? Jag tyckte så synd om Laurel när hon tog Sarah i hennes armar och grät. Till och med jag kunde inte låta bli att fälla tårar. Äsch, jag kan inte föreställa mig den förlusten. Jag kommer att sakna Sarah, jag gillade ju henne bättre än Laurel. Så trist att hon är borta nu!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: