DATUM: 2014-11-02 / TID: 18:32:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The Walking Dead

The Walking Dead 5x03 Four Walls and a Roof.

I torsdags såg jag det senaste av The Walking Dead som för övrigt var ett okej bra avsnitt. Inte så mycket hände, vilket är varför det bara var ett okej avsnitt. Men alla serier har ju sina svalar ibland. Serien är ändå fortfarande en av de som jag ser mest fram emot varje vecka! Markera för att läsa vad jag tyckte ;)
 
Äntligen är kannibalerna döda nu! Men jag trodde dock inte att det skulle hända redan nu, jag trodde att det skulle dölja tills typ finalen kanske. Jag trodde också att de var de nya skurkarna, men nej. Men i vilket fall som helst, är det ändå så jäkla skönt att kannibalerna är döda nu. Det var ju så fucking äckligt när de åt av Bobs ben. Så nä tack, sånt vill jag verkligen inte se igen! Och ja en sak till, jag förväntade mig heller aldrig att de skulle dö på det mest brutala sättet. Jag blev jättechockad när Rick bara helt plötsligt högg Gareth vilt och de andra högg resten. Det var så jäkla obehagligt att se på! Men de förtjänade det hur som helst! Och oh my god, vad jag skrattade som fan också i början när Bob började skratta och sa att de åt smittsamt kött! Haha! Helt klart det bästa i hela avsnittet! x)
 
Åh nej, måste gänget splittras igen!? Det känns som om det händer alltför ofta nu. Trist att Glenn, Maggie och tjejen vars namn jag glömt följde med Abraham, Eugene och de andra till Washington och lämnade dom andra kvar. Vore det inte för att Daryl och Carol åkte iväg, så skulle de allihopa ha åkt tillsammans. Men ja, det gick ju som det gick!
 
Och apropå Daryl och Carol. Äntligen är Daryl tillbaka nu igen efter att ha åkt iväg i förra avsnittet. Men inte Carol. Var tusan är hon? Hoppas verkligen inte att det har hänt henne nåt! Och Daryl har med sig någon/några. Frågan är om det är Carol och Beth eller bara en av dem? Jag vet inte varför, men jag har en hemskt dålig känsla av att det är Beth och att nåt har hänt Carol eller tvärtom. Nu är jag verkligen riktigt orolig!
 
Kan knappt vänta tills nästa avsnitt! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: