DATUM: 2014-11-16 / TID: 19:15:38
KATEGORI: Sammanfattningar, The 100

The 100 2x01 The 48.

Så där ja, nu har jag äntligen precis sett The 100 2x01 The 48 och vilken fantatisk start på säsong 2! Anledningen till att jag inte såg det förrän nu var, tja ja jag vet inte varför egentligen. Jag bara väntade. Efter att ha sett det nu, undrar jag nu vad i helvete jag väntade på egentligen, haha. Men bättre sent än aldrig! Och så roligt också, förresten, att The 100 är äntligen tillbaka! Markera texten för att läsa vad jag tyckte ;)
 
Jag hatar att ungdomarna är separerade! Jag verkligen, verkligen hatar det! Som pesten! Jag vill bara att Bellamy och Clarke och deras gäng ska hålla ihop, det är det viktigaste för mig. Men nu är det så att de är separerade, hoppas bara att det inte går flera avsnitt innan de återförenas! Jag vet fortfarande inte än om vad jag tycker om att de vuxna är på jorden nu. Och jag blev också bara irriterad på Kane när han fängslade Bellamy efter att han slog Murphy. Jag liksom bara kom igen! Om Kane bara visste vad Murphy hade gjort och att han är ansvarig till att Raven kan dö...! Därför vet jag inte om vad jag tycker om att de vuxna är på jorden nu. Det första de gör är ju att ta över som ledare och det gillar jag inte! Det är Bellamy och Clarke som ska vara ledare, inte dem. Punkt slut! Och så hoppas jag också att Raven kommer att klara sig! Är riktigt orolig för henne, hon såg ju så sjukt blek ut när hon låg där på båren.
 
Och jag är bara så lättad och glad att Bellamy och Finn klarade sig! Även om jag aldrig tvivlade på det egentligen, så var jag orolig ändå. Så det känns bra att det är bekräftat nu att de är vid liv. Skönt! Och när det gäller Jaha, så hoppas jag också att han klarar sig fastän han är fast i rymden ensam. Och vadan slutet? Av vad han hörde, kan det väl inte vara bra? Det är väl en baby han hörde, eller hur? Jag läste det nånstans på youtube. Men ja...
 
Jag älskade alla scener med Lincoln och Octavia! De är bara så fina tillsammans! Jag älskade hur hon oroade sig för honom, hur han sprang tillbaka så fort han hörde henne skrika och hur han bar henne på ryggen medan hans hand höll upp hennes huvud. Så söt! På tal om när Octavia skrek. Monstret som hon såg. Vad fan är det för ett monster!? Ansiktet ser ju riktigt läskigt ut. Jag får rysningar bara av att tänka på det!
 
Och stället som Clarke, Monty, Jasper och de andra hamnade på? Det är nåt så jäkla skumt med det hela! Jag är helt på Clarkes sida: stället är för bra för att vara sant. De där människorna dröjer helt klart nåt! Men vad? Det är frågan. Jag litar hur som helst inte på dem alls. Och haha visst att de inte är fångar? Det tror jag inte ett dugg på. De är helt klart fångar, utan tvekan! Hoppas att Clarke och de andra lyckas ta sig ut snart. Eller i detta fall, kanske bara Clarke. För Jasper och Monty är så naiva och tror verkligen att stället är underbart. De måste vara totalt hjärntvättade! Hoppas att de vaknar upp snart och inser detsamma som Clarke redan har insett. Att stället är helt klart skumt och att de människorna dröjer nåt!
 
Jag ser fram emot nästa avsnitt ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: