DATUM: 2014-03-23 / TID: 22:02:39
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x22-23.

Först och främst; fyfan, vad äckligt det var när flugor snurrade runt och kröp in i folk!!!! Ville bara kräkas! Fyfan så äckligt det var, haha. Jag avskyr verkligen insekter, det är ingen hemlighet. Men hur som helst... det märks verkligen att nogitsunen-historien börjar nu lida mot sitt slut (det har ju hänt så mycket redan att det nu är dags att sluta) vilket är skönt även om jag verkligen har älskat den storylinen väldigt mycket. Mycket av det beror på att Dylan O'Brien äntligen fick visa vilken begåvad skådis han verkligen är och för att Stiles fick en stor plats då han är största favoriten i serien. På tal om Stiles, vad spännande det var att titta när Lydia och Scott kom in i hans tankar för att försöka att lista ut hur de skulle rädda honom. Vilket de också typ gjorde! För nu är han äääääntligen fri! Men tyvärr finns det en nackdel; nu finns det två Stiles. Den ena riktiga Stiles och den andra onda. Bara jag som allvarligt talat höll på att krävas av kväljningar när onda Stiles började spy upp bandaget? Fyfan så äckligt det var! Det såg ju så jäkla äkta ut! Och det slutade så otroligt spännande! För nu finns det som sagt två Stiles - en riktig Stiles och en ond Stiles - och den onda tog Lydia! Undrar varför? Och så två saker till; jag älskade alla scener med Derek och Chris och äntligen kysstes Scott och Kira! ;) 
 
Vilket jäkla bra avsnitt men samtidigt också sorgligt som fan! Jag grät floder i slutet! Ni vet den stora händelsen? Där en av huvudkaraktärerna i intot (Derek, Scott, Stiles, Allison eller Lydia) skulle dö? Det var Allison!!! Blev så chockad och jäkla ledsen. Jag hoppades hela tiden att Jeff skulle fega ur och döda den onda Stiles istället för nån i intot. Men nej, det var Allison som dog! :'(

Det är bara... så ofattbart! Ofattbart att hon dog! Och så otroligt onödigt också! Jag har fortfarande svårt att smälta det! Och det värsta är att jag är, var, en Scallison shipper! Jag hade alltid tänkt mig dem som endgame i slutändan, jag hade alltid tyckt att de var meant to be. Men så dog hon! Och nu kan de aldrig nånsin bli tillsammans igen. Så ni kan nog föreställa er hur förkrossad jag är nu. Tack för det. Jeff...! Det är bara så ofattbart... Och att dö i Scotts armar dessutom...! Det var så oerhört grymt mot Scott att tvingas se på när hans livs stora kärlek dog i hans armar efter en fin sista minut i livet. "It's okay. It's perfect. I'm in the arms of my first love. The person I've always loved. The person I ever loved. The person I'll always love. I- I love you, Scott... Scott McCall." Gråter bara av att tänka på det!

Men om jag ska vara ärlig, så är jag på vis och sätt glad att det inte var Stiles som dog även om jag verkligen, verkligen, VEEEEEERKLIGEN inte ville att Allison skulle dö heller! Men om det var Stiles, så skulle jag utan tvekan sluta omedelbart att se serien. Men herregud... Allison! Jag kommer alltid att sakna henne och så även Scallison! RIP Allison Argent!

Och så sex sista saker;
1) "pappa och dotter"-scenen med Chris och Allison var så otroligt fin! Åh stackars Chris som nu har förlorat alla han älskar!
2) Skönt att ha vanliga Stiles tillbaka igen, kul med lite skämt av honom i detta avsnittet. Särskilt scenen med Meredith och Isaac, haha! Har verkligen saknat honom!
3) Den här nya tjejen, Meredith, som också är en banshee liksom Lydia var riktigt intressant! Skulle vilja veta mer om henne!
4) Varför blev Stiles konstig och sedan medvetslös där i slutet? Kan det betyda att den onda Stiles talade sanningen när han sa att den riktiga Stiles var döende? För han såg ju allt annat än okej ut! Så jag är lite orolig nu!
5) Nu vet Scott varför hans pappa lämnade dem. Om det var den som skulle få honom att hata hans mamma Melissa som den onda Stiles sa, då WTF!? Varför skulle Scott hata henne för det!?
6) Och sist men inte minst; det var riktigt intressant när den där unga, snygga polisen sa till Stiles pappa att han flyttade till Beacon Hills för att han känner sig dragen till den. Undrar varför? Och betyder det att vi kan komma att få se mer av honom i säsong 4? Jag hoppas det! ;)
Postat av: Camilla

Hej!! Jag undrar vart du kollar på serier? Tacksam för svar!!

Svar: Swefilmer för det mesta ;p
Micaela Sundberg

2014-03-26 @ 16:09:34

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: