DATUM: 2014-01-24 / TID: 10:20:03
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x15 Galvanize.

Jag såg just det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x15 Galvanize och jävlar vilket spännande avsnitt! Jag älskade 3A, ja, men jag måste erkänna att serien verkligen har skärpat sig nu med 3B. Det är inte lika stökigt som 3A var även om jag faktiskt älskade det ändå. Markera texten för att läsa mina tankar!
 
Serien har blivit riktigt scary i denna 3B! För i detta avsnittet hoppade jag fan till några gånger (liksom i 3x13 och 3x14 också); det har väl bara hänt två eller tre gånger totalt under de två första säsongerna och i 3A. Men jag älskar det! Jag älskar att serien har blivit riktigt scary!
 
Den här mördaren vars namn jag glömt var ju fan läskig och äcklig! Scenen på sjukhuset när han opererades? Herregud! Jag blev ju verkligen rädd! En massa flugor bara helt plötsligt flög upp från hans mage när Scotts mamma och ett par kiruger opererade honom. Så himla äckligt och så creepy! Skönt att han är borta nu! Hoppas jag...
 
Jag älskade alla scener med Scott och Kira! De var så sjukt söta tillsammans. Det var dock väldigt sött av Kiras pappa att bjuda in Scott på middag hemma hos familjen Yuikemura! Men måste pappan skrämma ut sin dotter inför Scott som hon råkar gilla? Stackars Kira, haha! Och Scotts olycka med sushi? Hahahaha, jag dog, stackars honom! Jag börjar shippa Scira mer och mer för varje avsnitt som går. Jag kan inte vänta att få se mer av dem i de kommande avsnitten, det ser jag fram emot. Och Kira i slutet!? Vad fan var hon för nåt? Så oväntat och spännande! Men hoppas bara inte att hon blir 2,0 Jennifer!
 
Jag är glad att tvillingarna äntligen är tillbaka på riktigt. Jag gillar dem ju! Och jag gillar faktiskt Aiden och Lydia tillsammans, jag tycker att de är roliga och rätt söta ihop. Men det är allt för jag är en stor Stydia shipper. Jag väntar fortfarande på att det ska hända något på den romantiska fronten för dem! De är ju bara så fina ihop! När ska Lydia inse att Stiles är helt perfekt för henne och att de hör ihop? Och alla scener med dem i detta avsnittet? Jag älskade alla särskilt den i Stiles rum! Så himla fin! För i den scenen betedde de sig verkligen nästan som ett par! Men tills vidare får väl Aydia duga - men bara så länge vi får flera fina scener med Stiles och Lydia i de kommande avsnitten. Jag hoppas verkligen att Stydia händer på riktigt senare i 3B, jag håller tummarna för det! ;)
 
Hahaha, den sista scenen med Isaac, Allison och hennes pappa i hennes rum var ju bara så jävla rolig så att jag skrattade! "ANOTHER WEREWOLF!?" Hahaha jag älskar Allisons pappa! Jag shippar Allisaac mer och mer nu! De vore inte så dumma tillsammans! Och jävlar vilket spännande slut med Isaac! Det var så himla creepy, jag blev fan rädd! :O
 
Jag kan inte vänta att se nästa veckas avsnitt! Spännande! :D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: