DATUM: 2014-01-31 / TID: 09:34:05
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Ghost Whisperer säsong 2-3 sammanfattning.

Jag blev klar med säsonger 2 och 3 av Ghost Whisperer denna veckan. Jag är jätteledsen för ett försenat inlägg, men det är bättre sent än aldrig! Eller hur? Hur som helst, här är min sammanfattning av båda säsonger. Som vanligt måste jag varna er för spoilers om ni har planer på att se serien! ;)
 
Bästa avsnittet: Det är många avsnitt som är jättebra! Många av mina favoriter i säsong 2 är 2x01 Love Never Dies, 2x02 Love Still Won't Die, 2x06 The Woman of His Dreams, 2x08 The Night We Met (älskar detta! Vi får se hur Jim och Melinda träffades), 2x15 Mean Ghost, 2x17 The Walk-In (haha, ett jävla roligt avsnitt!!!), 2x18 Children of Ghosts, 2x19 Delia's First Ghost och säsongsfinalen 2x22 The Gathering. Och mina favoriter i säsong 3 är 3x02 Don't Try This at Home, 3x05 Weight of What Was, 3x08 Bad Blood, 3x10 Holiday Spirit (ett jävla mysigt jul-avsnitt!), 3x13 Home But Not Alone, 3x14 The Gravesitter, 3x15 Horror Show (rätt läskigt avsnitt som fan), 3x16 Deadbeat Dads, 3x17 Stranglehold och säsongsfinalen 3x18 Pater Familias (vilken chock när en del hemligheter avslöjades!!! Jag liksom bara WHAAAAAT!?).
 
Bästa karaktären: Jim, Melinda och professor Payne! Tre underbara indiviella personer! Och sen är Delia och Ned inte så fel heller! :)
 
Värsta karaktären: Ingen.
 
Snyggaste karaktären: Fortfarande Jim! Han är bara så charmig, så perfekt, så omtänksam, så snäll och så underbar. Den finaste maken man kan ha. Melinda är en lycklig tjej! :)
 
Bästa paret: Jim och Melinda! Hur kan man INTE älska dem? Hur kan man seriöst shippa Melinda med Payne som en del gör?! Det förstår jag bara inte! Jimel aka Jim och Melinda därefter är bara så jävla fina ihop. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar det paret!
 
Värsta paret: Inget.
 
Bäst i säsongen: Varje avsnitt i båda säsongerna lyckas även med att beröra mig djupt i mitt hjärta och att få mig att gråta precis som säsong 1! Ett öga är aldrig torrt!
 
Värst i säsongen: Ärligt talat? Ingenting!
 
Övriga kommentarer: Säsong 2 var helt fantastisk och så jävla spännande ju mer Melinda fick reda på en hel del saker omkring mysterierna om fem tecken som var huvudtemat i denna säsongen som slutade med en spännande cliffhanger! Som ledde till fortsättningen av säsong 3 som var ännu mer spännande! Efter vad som hänt i slutet av säsong 2, var Melinda på ett envist jakt efter svar om hennes familjs förflutna och om hennes försvunna pappa - bara för att sedan få ett riktigt chockerat besked. Vilken chock det var när några hemligheter till slut avslöjades i slutet av säsong 3. Allt det som avslöjades förväntade jag mig aldrig, så ni kan bara föreställa er hur chockad jag blev. Det var ett fantastiskt twist, säger jag bara. Och även varje avsnitt i båda säsongerna lyckades också få mig att gråta. Serien lyckas alltid få mig att känna med alla huvudkaraktärer och även de karaktärerna som kommer och går i varje avsnitt. En helt underbar serie, helt enkelt!
 
Betyg: 5/5

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: