DATUM: 2014-01-11 / TID: 18:44:00
KATEGORI: Böcker, Divergent, Film

Divergent.


Jag längtar verkligen, verkligen som en galning tills Divergent har biopremiär i mars! Den ska jag absolut se på bio i Jönköping .- med eller utan någon! Nu får inte "jag kan inte för jag har inget sällskap" hindra mig. Jag ska absolut fråga runt först och om inte nån vill följa med, då går jag ensam. Ingen diskussion om saken!
Den här trilogin av Veronica Roth tillsammans med Hush Hush trilogi av Becca Fitzpatrick är min andra stora kärlek efter Twilight. Jag har läst den första boken som filmen är baserad på för ett par månader sedan (jag glömde tyvärr recensionera den) och den är helt sjukt jävla bra! Jag blev fast direkt! Nu läser jag den andra boken i triolgin; Insurgent som har biopremiär i mars 2015. Och så den tredje som kommer ut på svenska i höst, Allegiant, har biopremiär i mars 2016. Underbart! ♥
 
En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken grupp de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice Prior står valet mellan att stanna kvar med sin familj eller att vara den hon innerst inne är. Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv. Under extrema fysiska och psykiska prövningar måste Beatrice försöka avgöra vilka som är hennes verkliga vänner. Vågar hon lita på sin karismatiska, men mycket hemlige instruktör Four? Hon bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först.
 

VILL NI LÄSA BÖCKERNA? (BÅDA SVENSKA OCH ENGELSKA HAR SAMMA TITEL)
Bok 1: Divergent
Bok 2: Insurgent
Bok 3: Allegiant

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: