DATUM: 2014-01-09 / TID: 22:02:26
KATEGORI: Film, Under the Dome

Carrie (2013).

Carrie såg jag just nyss och den var så himla bra! Den var verkligen riktigt bra! Jag satt på helspänn under hela filmen för att den var så spännande. Av att döma handligen kan den kanske verka lite "meh", men den var inte det alls. Den var verkligen bra! Och inte för mycket heller som det kanske kan verka i handlingen då det handlar ju om en häxa som hämnas. Den är lätt en av de bästa drama- och skräckfilmerna som gjorts i 2013.
Och jag har dock tyvärr inte sett originalet så jag kan därför inte säga om den här är sämre eller bättre. Men jag ska absolut se originalet snart, det ska jag se till. Och gissa om hur överraskad jag blev när det visade sig att filmen är baserad på en av Stephen Kings romaner. Jag visste inte att Carrie var hans verk så jag var verkligen positivt överraskad. Nästan alla filmer som är baserad på hans böcker är ju mina absolut favoritfilmer plus tvserien Under the Dome. Underbart!
Julianne Morre var helt lysande och övertygande i sin roll som en religiös fanatiker. Till och med Chloe Moretz var helt klockren i sin roll som Carrie! Finalen av filmen när man såg hatet i Moretz's ögon då hon släppte sina paranormala förmågor fria var otroligt! Hon ändrade personligheten totalt från en svag brud till en väldigt tuff och farlig brud. Det var fantastiskt!
Jag kan verkligen rekommendera denna filmen, den är bra! Se den om ni gillar Moore eller Moretz eller Stephen King! ;)
 
Den blyga Carrie White blir konstant mobbad och förödmjukad av sina klasskamrater och sin mamma Margaret, en religiös fanatiker med vanföreställningar. När hennes plågoandar en natt går för långt visar sig Carries övernaturliga krafter och hon slår tillbaka med full kraft.
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: