DATUM: 2014-08-29 / TID: 02:06:00
KATEGORI: Pretty Little Liars

Pretty Little Liars.

Veeeet ni vaaaad? Jag har bestämt mig att jag ska försöka med Pretty Little Liars igen, alltså ge den en chans till för att se om jag är villig att börja titta igen eller inte. Anledningen är att jag helt enkelt har börjat bara smått att sakna serien på nåt sätt. Jag ska fortsätta där jag slutade, vilket var 4x12. Spännande, eller vad? ;)
Postat av: TVseries-Hennie

Låter som en bra idé.. :)
SJälv så tror jag att jag ska ta en paus med PLL när den kommer tillbaka i vår, för ärligt talat så fastnar jag myycket mer för den när jag marathon-kollar .. :)

Svar: Ja, detsamma! Den passar också bäst som maraton för mig. En av många anledningar till att jag slutade titta ;)
Micaela Sundberg

2014-08-29 @ 18:00:07
URL: http://tvseries.webblogg.se
Postat av: Emma

Tror du kommer tröttna rätt så snabbt igen..
Usch, säsong 5 är så fruktansvärt dålig, seg och överdriven...
Hoppas att säsong 5 blir den sista, men jag kan väl drömma om det med tanke på seriens grymma tittarsiffror, haha!

Svar: Äsch, jag ger den ett försök ändå, jag har inte börjat än ;) om jag tröttnar igen, så har jag ju åtminstone försökt ;) just nu kommer jag ikapp The Originals och Supernatural först och har Pan Am maraton. PLL 5B kommer ju ändå inte förrän i vår, så jag har gott om tid på mig ;) och jag antar att du inte visste det här sen du sa att du hoppas säsong 5 är den sista: PLL har förnyats för säsong 6 och 7 x)
Micaela Sundberg

2014-09-02 @ 21:41:08
URL: http://tvuniverse.blogg.se
Postat av: Emma

Du gör rätt som kollar ikapp SUpernatural!
Haha jo jag visste att den hade blivit förnyad för säsong 6 & 7, men hoppas på att tittarsiffrorna skall sjunka så att de kommer på den grymma idén att lägga ner serien, haha!

Svar: Jag har inte sett den andra halvan av säsong 9, så hög tid att komma ikapp innan säsong 10 ;) har bara tre avsnitt kvar av The Originals nu, och då ska jag sätta igång med SPN som är en av världens bästa! ;) HAHAHAHAHA, jag förstår! :D
Micaela Sundberg

2014-09-03 @ 15:31:19
URL: http://tvuniverse.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: